Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne pszichológushoz fordulnom?
Figyelt kérdés
Tetszik valaki már lassan másfél éve, pedig már kb.ennyi ideje nem beszéltem vele.Egy suliba járunk és minden nap látjuk egymást sőt sport miatt néha délutánonként is. Tavaly egész éven úgy gondoltam hogy sosem tudnám őt elgededni,ha valaki esetleg próbált közeledni felém mindig elutasítottam.Ha meglátom őt valami megmagyarázhatatlan érzés tör elő bennem de gyakran azt érzem hogy ez már beteges. Mit kéne tennem?2018. szept. 27. 17:58
1/1 anonim válasza:
Nem hiszem hogy pszichológus ezen annyira sokat segithetne. Legalábbis amikor én voltam nála hasonló problémával csak rontott a helyzeten. Én a helyedbe inkább próbálnam magamban rendezni a dolgokat, vagy valakivel rendezni a dolgokat. Egy jó ismerősöd v barátod talán segithet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!