Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Örökké ilyen szar lesz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örökké ilyen szar lesz?

Figyelt kérdés

Volt egy kapcsolatom régen, 1 hónapig tartott olyan volt mint mindegyik felesleges kapcsolat az életben. Aztán szakítás után 3 hónapra beleszerettem. Iszonyatosan, soha nem volt velem ilyen. Tartottuk a kapcsolatot hébe hóba. Eltelt 1 év 2 hónap, az érzelmek nem változtak. Aztán nyáron eljött az, hogy elhivtam talizni. Azt mondta jó. Aztán másnap taliztunk volna letiltott. Utána rá egy hónapra bocsánatot kért és, hogy szeretnék-e még találkozni vele. Akkor pont egy olyan lánnyal voltam együtt akivel bánatomba összejöttem és akkor azt mondtam, hogy áh nem hagyjuk egymást de nincs harag. Aztán 2 hétre rá az akkori "kavarótársam" vagy, hogy nevezem, már eltüntettem az életemből és utána egyből annak a lánynak írtam, hogy mizu stb. Elkezdtünk beszélgetni aztán taliztunk, minden tök jó volt. Aztán ő haza ment, mert beteg volt. (Koliban lakik). Tali utáni rákövetkező nap beszélgettünk meg minden. Az utáni nap meg kezdődtek a bajok. Nem irt vissza egésznap. Aztán közölte, hogy jaj bocsi nem használom most a messengert,nondom "kössz, hogy szolsz". Azutáni nap, meg kérdeztem, hogy "mizu?", az egyik fiú barátjánál van és a fiú gitározik ő meg elrontja néha és már jólvan. Mondom kössz, hogy helyettem egy másik fiúval lógsz, hajrá. Az utáni nap meg elment berúgni, úgy hogy nem is iszik, mert amúgy drogos. Aztán következett a végső. Vasárnap tali 5 órakor beszélni akarok veled valamiről, fontos. Jó, de nekem el kell mennem glamour napokra. Jó majd élőbe megbeszéljük. De nekem mindenképp el kell menni. Aztán ebből az lehet, hogy rageltem és megbeszéltük, hogy este tali. Rám ír, 9kor, hogy bocsi lemerültem.... Meg, hogy ő nem jön ki hozzám nem talizunk félúton, menjek oda ahol ő van....(igazából ezzel nem is lenne baj, mert én a világvégére is elmennék érte, de tudom, hogy kihasználtattam volna magam)

Olyanokat mondott pl.: hogy nekem soha többet nem hazudna (Mi készteti arra az embert, hogy ilyet irjon a másik személynek amikor nincsenek szándékai)

Letiltottam mindenhonnan.

Azóta eltelt 3 hét.

Nem volt olyan nap, hogy ne gondoltam volna rá.

Pl.: Fb beirtam egy s-el kezdődő nevet és kiadta azt a kereszt nevet ahogy őt hívták, imádkoztam, hogy ne az ő nevét dobja ki oda se néztem inkább.

Bármi történik ő jut az eszembe. Egyszerűen azt érzem, hogy ez a helyzet nem fog változni és nem tudom mit kéne tennem.

Én rontottam volna el? Az én hibám? Ez is megfordult már bennem.

Ő kihasznált? Beetetett?

Miért bízok abba, hogy én kurtam el és ha bocsánatot kérnék akkor talán minden rózsaszín köd lenne? (Azért nem teszem mert kihasználna)

Mindenki azt, mondja a csajrol h egy qrva csak én hiszek abba, hogy még van remény valahol, hogy olyan legyen minden mint a mesékben.

Hallgatok zenéket amik pont olyanok mint ha én mesélném valakinek:

G.w.M - Nem becsültél meg

G.w.M - Nem szerettél

nem tudom, hogy ezek igaz történetek alapján mennek, de én csak azt láttom benne, hogy a fiú kioffolta a szerelmét mert ő csak kihasználta, de még is azt szeretné, hogy szeresse, mert neki mindig ő lesz a number 1 és soha nem felejti el és teljesen céltalan az egész. És pontosan ugyan így érzem az én helyzetem.

(Nem ülök mindennap depresziósan a szobámsarkába, élem az életem ugyan úgy mint ha nem lenne, de néha tényleg így a semmiből előjön egy gondolat róla.)

MIT KÉNE CSINÁLNOM?

2018. nov. 1. 13:05
 1/7 A kérdező kommentje:
Meg amúgy én várok rá, attól még, hogy letiltottam feltud hivni meg tudja hol lakom, meg tudja hol szoktam elmenni minden nap.
2018. nov. 1. 14:08
 2/7 anonim válasza:

Szia!

Ahogy ezt most leírtad én azt szűrtem le, hogy a lány kerülni próbál téged (nem vagyok nagy szakértő de én ezt látom)

Ahogy te is írtad mindig írta meg mondta h ezért meg ezért nem írt vissza, de hogyha igazán szeretett volna, meg igazán érez irántad még valamit akkor nem hanyta volna annyiba egy mondattal hogy ,, bocsi de lemerültem"

Nem tudom az is lehet hogy a lány össze van zavarodva,fél a saját érzéseitől a lányok sajnos képesek ilyesmit tenni

Tudom nem volt nagy segítség amit írtam , de remélem tudtam segíteni

2018. nov. 1. 17:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van, de most micsináljak?
2018. nov. 1. 18:19
 4/7 anonim válasza:

Mondd meg neki hogy igazán mit érzel , vagy lepd meg valamivel, sok veszteni valód nincs

Figyeld a reakcióját hogy hogyan reagál

A vallomásodra úgyis válaszolni fog

Sok sikert!

2018. nov. 1. 19:28
 5/7 A kérdező kommentje:

Amit leirtal, nyugi abba nem vagyok rossz meg kapott eleget. Ebbol az lenne h folytatnank ott ahol abba maradt es megint csak egy potlek bufelejto lennek neki. En meg szenvedhetek.

Nincs semmilyen bizalom a csaj fele.

2018. nov. 2. 11:36
 6/7 anonim ***** válasza:

,,Az utáni nap meg elment berúgni, úgy hogy nem is iszik, mert amúgy drogos"

Elárultál mindent. Add fel!

De legalább a zenei ízlésed jó, én is pont ugyanezeket hallgatok hosszú hónapok óta.

2018. nov. 4. 00:59
 7/7 A kérdező kommentje:

Ahhoz kepest meg ugy is tudtam szeretni... hogy ilyen dolgai vannak.

De rajottem arra hogy ameddig azt gondolom h mas nem kell csak o addig nem fogok rajta tul lenni.

2018. nov. 4. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!