Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú akinek állítólag bejövök, elkezdtünk beszélgetni (mert nekem is bejön) és találkozgattunk ugye suli folyosón meg minden, átakart jönni megismerni a szüleimet, megkaptam a pulcsiját is, szerelmemnek hív, állandóan kedves velem, mondta, hogy megcsókolna és azt is mondta, hogy örülne, ha együtt lennénk, de ma kérdezte, hogy mennyi esély van arra, hogy összejöjjünk és mondtam, hogy én rá várok tulajdonképpen erre írt egy olyan szöveget, hogy tudja és, hogy neki kell még egy idő, mert 2 hete szakított vele a barátnője.
Én most nem tudok már úgy viselkedni, mint ahogy viselkedtem ez “regény” előtt. Hagyjam? Vagy ez mit jelenthet?
Köszi, hogy végig olvastad:)
2019. dec. 7. 07:11
1/4 anonim válasza:
Szerelmének hív, megcsókolta, tulajdonképp közlöd vele, hogy nyert ügye van, erre meghátrál. Talán megijedt?
2/4 anonim válasza:
Várj. Nem mindenki tud a szakítás után 2 héttel rögtön egy teljesen más kapcsolatba belevágni.
3/4 A kérdező kommentje:
Oké értem, csak elbizonytalanodtam
2019. dec. 7. 09:47
4/4 anonim válasza:
Szerimtem menjetek a büfé elé hogy mindenki láthasson titket az csapjatok egy orgiát
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!