Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor hogyan?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor hogyan?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel majdnem fél éve beszélek. Voltak kisebb nagyobb veszekedeseink, többször hittem azt, hogy kesz, ez teljesen el van rontva, de mindig visszataláltunk. Igazából nem vagyok szerelmes belé, de nagyon megkedveltem. Csomót flörtölünk, mindig megnevettet, nagyon jófej.

De tudom hogy közben más lanyokkal is jóban van. És hogy egy parral mindig ezt csinálja velem párhuzamosan. Max nem olyan hosszú ideig mint velem. Mondta hogy furcsa, de hozzam újra és újra visszatér.

Aztán nemrég már nem úgy beszél velem mint eddig. Kicsit kedvtelenebb, már felszinesebb témákról beszélünk. Valami olyasmit is mondott hogy mostmár ideje becsajozni. Megy is valami buliba

Teljesen elszomorodtam. Ennyi lenne? Csak így? El kene engedni? De már annyira megkedveltem :(

Nagyon szarul érzem magam. Mit kene tenni? Feltétlen vege lesz ennek a fura “kapcsolatnak”? Valaki átélt már hasonlót? Tapasztalatok, tanácsok?

Valaki segitsen, teljesen kiborultam. A sírás kerülget

2019. nov. 29. 23:23
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Akkor itt az ideje megírni neki hogy menjen nyugodtan. Hát most ha nem veszi észre hogy te ott vagy neki az az ő hülyesége.
2019. nov. 30. 00:15
 2/4 anonim ***** válasza:
69%

Őszintén -

Hasonló helyzetben vagyok és szerintem csak megerősítésre vár ezzel a buli dologgal csak azt akarja mondani hogy: tetszel de fogalmam sincs hogy neked bejövök e így ha nem adsz valami látható jelet én megyek tovább mert az idő nem áll meg és nem vár. Szóval itt az ideje hogy te is tegyél valamit

2019. nov. 30. 00:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Megadtad te a választ: " Igazából nem vagyok szerelmes belé"

Így nincs értelme belekezdeni, mert ha jön valaki, akibe viszont igen, csak nehezebb lesz kimászni ebből a kapcsolatból.

2019. nov. 30. 11:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
#3-nak tökéletesen igaza van!
2019. nov. 30. 20:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!