Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Többi lent.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Többi lent.

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik nekem a sulibol. Rairtan multkor de nagyon hülyeséget ezért letiltott. A barátnőmmel direktbe megyünk el az osztálya előtt és mindig lát. Szerintetek hogyan érjem el hogy alakuljon valami?

2019. nov. 26. 21:52
1 2
 1/16 anonim válasza:
80%

Azt jó lenne tudni, hogy milyen a kapcsolatod azzal a fiúval ? :)

Szoktatok e beszélgetni, (élőben)

Vagy valami ... milyen arcot vág ha esteleg meglát téged :3?

2019. nov. 26. 21:57
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha letiltott akkor sajnos nem jössz be neki, mi is írtunk barátnőmmel hülyeségeket a pár hónappal ezelőtti crushomnak de ő később mondta hogy még örült is, mert amúgy is szeretett volna velem valahogy beszélni. Ha letilt akkor valószínűleg nem vagy neki annyira szimpatikus hogy még a hülyeségek ellenére is válaszoljon
2019. nov. 26. 22:37
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha letiltott, annak oka van.

Hulyeseget nem kenne csinalni, hanem onmagadat kell adni. Ha nagyon szeretned megismerni, odamesz valahogy beszelgetni, vagy kerd meg valakitől, hogy mutasson be teged...

2019. nov. 27. 01:26
 4/16 A kérdező kommentje:
Ket évvel idosebb, mint en. A szomszédom osztálytársa es az osztálytársam kolesztársa. Amugy tudja h crusholom. Meg mindennap az osztalya elott allunk es bamulok befele
2019. nov. 27. 17:36
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
crusholod? .-.
2019. nov. 27. 17:48
 6/16 anonim válasza:
100%

#1 vagyok ... ha én lennék ilyen helyzetben, én már bizti feladtam volna...

Tudja hogy crusholod és le is tiltott ? Az ilyen nem érdemel téged

2019. nov. 28. 16:30
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem azért tiltott le mert crusholom hanem mert veletlen hulyeseget irtam neki
2019. nov. 28. 17:08
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha szimpatikus lennél neki, nem tiltott volna le a hülye üzenet ellenére sem
2019. nov. 28. 19:50
 9/16 A kérdező kommentje:
Meg még azt is mondta, hogy nem szeretne idegenekkel beszélgetni
2019. nov. 29. 19:03
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha egy suliba jártok akkor nem vagytok idegenek egymás számára, szóval ez hülyeség. Lehet hogy nem szeret idegenekkel beszélni, de veled azért nem szeretne mert nem jössz be neki külsőre, és mivel hülyeségeket írtál neki, így még úgy sem voltál neki szimpatikus és még talán gyerekesnek is tart
2019. nov. 30. 12:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!