Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek, valaki! (? )
Picikét nehéz ezt leírnom, de muszály tanácsot kérnem. A szituáció az, hogy van egy lány az osztályban. Hamar nagyon jó barátságot építettünk ki, viszont amikor egy este elhatároztam magamat és leírtam neki Messsengeren amiket gondolok, elutasított. Nem volt még ilyen tapasztalatom, ezért csak annyit mondtam, hogy rendben ez az ő döntése. Ugye hülye voltam, mert nem küzdöttem érte, vagy legalább megkérdezhettem volna miben javíthatnék. Utána nem volt kedvem semmihez kb. 1 hétig. Ezután történt az, hogy ugye remény meg mindig van, barátnak megmaradtunk mintha semmi sem történt volna. A probléma az, higy ugye tötrtént és én még mindig szeretem. Most összejött eg olyan osztálytársunkkal, akit nem kevésbé rühellek. A probléma az, hogy nem titok, hogy féltékeny vagyok és nagyon szeretném a lányt.
Mit tegyek? Nem hiszem, hogy hamar szakítanának, és nem látok rá módot, hogy “átpártoltassam, és jobban tetszek neki”. Először eszembe jutott, hogy valamivel szétzülesztem őket, (amit meg is érdemelne a fiú mert ugye háth..... b*szogat) de aztán úgy voltam vele, áh nem süljedek le az ő szintjére.
Szóval mit tegyek, hogy megkaphassam? Prőbáltam lemondani róla, de annyira szeretem...
Ne süllyedj le az ő szintjére!
Sajnos, ha nem téged választott, az egy egyértelmű jelzés. Ha szétrobbantanád őket, akkor a lány valószínűleg haragudna rád, nem pedig a karjaidba rohanna. Sajnos nincs mit tenni, semmiképp ne akarj belerondítani, beleszólni a kapcsolatukba, nem illik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!