Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek működhet így egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek működhet így egy távkapcsolat?

Figyelt kérdés
Nyáron ismerkedtünk össze azóta irogatunk, hétvégén találkoztunk, de még egyikünk se mondta ki, hogy szereti a másikat! Elhívtam 1 hete randíra azon minden jól ment és azt mondta, hogy jó velem és még tudnánk oldani, hogy összejárjunk és benne lenne egy kapcsolatba! Sulizunk és sokan kell tanulni és hétvégén diákmunkázunk is! Hétközbe suli után lemegyek hozzá néha és másnap reggel megyek onnan suliba! Ez kb elöző héten volt még csak így, csak amikor nincs mellettem, akkor van ugye az a hiány érzetem! 80km van közöttünk de minden nap beszélgetünk! Hosszútávon ez működhet?

2019. szept. 30. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
80km az már elég húzós, személy szerint 30-35 km nél többet nem szivesen vállalnék az még tömegközlekedéssel se több mint 1 óra, autóval meg fél óra max annyit meg simán kibír ember hosszútávon is rendszeresen.
2019. szept. 30. 21:40
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
80km semmi, tőletek függ minden, suli után könnyebb lesz lesz ha egymással tervezitek a jövőt.
2019. szept. 30. 21:57
 3/7 A kérdező kommentje:
20 évesek elmúltunk már és mint kiderült én lennék neki az első komoly kapcsolata!
2019. szept. 30. 22:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Megoldható, de nyilván a távkapcsolatokat nem örökre tervezték, úgy értem, csak akkor vágjatok bele, ha egyszer majd meg tudjátok oldani, hogy "rendes" kapcsolatba váltsatok át
2019. okt. 1. 16:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi 77 kmre lakunk egymástól. Már 2 és fél éve lesz hogy együtt vagyunk. Szerintem tök jó kapcsolatunk van. És hát egy életre tervezzük egymással. Nekem ő az első. Hat nekem nem ő de hát na megesik:$ :D

Szóval szerintem megoldható. Én azt mondom próbáljátok meg. Sok sikert. :)

2019. okt. 1. 21:22
 6/7 anonim ***** válasza:

**neki nem.

Hupsz:)

2019. okt. 1. 21:23
 7/7 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszi!☺️

Mai nappal belevágunk, remélem, hogy jó leszek neki! 😅

2019. okt. 2. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!