Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat? Mit csináljak?
A barátnőd egy tahó.
A srác se jobb. Gondolod hogy ha ilyen könnyen megtette, majd máskor nem fogja? Főleg távkapcsolatban, amikor amúgyis alig tudsz valamit a hétköznapjairól.
Én nem mennék bele. Aki szeret, az nem csinál ilyet. Majd túl leszel a csalódottságon
életedben kétszer taliztatok... távkapcsolat... hm, értem. biztos vagy abban, hogy maga a srác tetszik, nem pedig egy általad elképzelt személy??
messze vagytok, látod hogyan viselkedik... engedd el.
tudta igen. Irigykedett is barátnőm, hogy nekem már mióta ír a srác mindennap. Hogy csinálod hogy mindig ír neked? kérdezte.
Mondtam semmi extrát nem csinálok,csak ír mindennap és kész.
erre most meg ... megmutatta hogy mit levelezett a sráccal hát kibuktam rögtön. Persze tiltottam mindkettőt azonnal,de a srác azóta sms-ben könyörög hogy tiltsam vissza ne tegyem ezt..Basszus micsoda helyzet. Olyan ez mint egy rémálom :( csak jó lenne ha nem én lennék a főszereplője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!