Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Távkapcsolat, lehetséges? 17/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat, lehetséges? 17/L

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy srác akibe beleszerettem. Csak az a baj, hogy nagyon messze lakik tőlem. Ez az első hogy ilyet érzek és a távolság miatt nem hagynám ott ezt az egészet. Nektek mi a véleményetek erről? 130km-re lakunk egymástól. 17/L
2019. ápr. 25. 17:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem látom sok értelmét. Ez már épp elég távolság ahhoz, hogy ne töltsetek sok időt együtt. Levelezésre jó, de nagyon ne éld bele magad.
2019. ápr. 25. 18:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az semmi. Tudtok talizni hetente/kéthetente simán.
2019. ápr. 25. 18:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha megtudjátok oldani a talit és látható időn belül közelebb kerültök egymáshoz akkor simán megoldható
2019. ápr. 25. 18:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az nem vészes távolság. Kitartás kell hozzá. Busz/autó/vonat, van rá megoldás... Hétvégente találkoztok, nem is unjátok meg egymást. Később majd összeköltöztök egyszer, ha úgy alakul...
2019. ápr. 25. 19:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyik lány ismerősöm 4 évig volt távkapcsolatban. És nem 130, hanem 300 km volt köztük.

Én 3 évig voltam távkapcsolatban. 500 km. És nem a távolság miatt lett vége.

Szóval... miért ne működhetne?

2019. ápr. 25. 19:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Köztünk 8000km van. ☺️ Szóval simán működhet 130km.
2019. máj. 14. 21:25
 7/7 anonim ***** válasza:

300km-re van a barátom és én is 17vagyok, simán működhet. Ha ugyan arra az egyetemre mentek v közel akkor meg lehet jövője a kapcsolatnak.

Ha már beleszerettél miért gondolkodz ezen? Hajrá! :*

2019. máj. 21. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!