Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Barátnőm inkább a legjobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

XNektor kérdése:

Barátnőm inkább a legjobb barátjával van hétvégén mint helyettem ez normális?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem csalna meg főleg nem vele... De nekünk távkapcsolatunk van és csak hétvégén tudunk találkozni és most nem fogunk tudni mert inkább a legjobb barátjával lesz ez normális?

2019. jan. 23. 18:18
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Az eddigi hétvégeken mi volt a helyzet?
2019. jan. 23. 18:32
 2/6 anonim ***** válasza:
21%

Ezert nem mukodnek a tavkapcsolatok.

Mindig lesz valaki, aki elerheto kozelsegben tudja azt nyujtani, amire neki igenye van, nem hetente vagy havonta egyszer, es meg csak nem is a szexre gondoltam.

Lepj tul rajta, semmi jovotok nincs igy. O mar latja, te meg nem...

2019. jan. 23. 18:33
 3/6 anonim válasza:
100%
Szerintem az nem normális, ha az egész hétvégét a legjobb barátjával akarja tölteni helyetted. Ha arról lenne szó, hogy vele is találkozni akarna, mert mondjuk lelki problémája van, beszélgetni akar vele; vagy valamiben segítségre lenne szülsége és mondjuk 1-2 órát vele is szeretne tölteni, akkor az oké... de hát ez így nem jó... Megindokolta a barátnőd, hogy miért akarja az egész hétvégét inkább vele tölteni?
2019. jan. 23. 18:51
 4/6 anonim ***** válasza:
46%
Ezzel jár a távkapcsolat tesa. És képzeld ez még csak rosszabbodni fog, ha sokáig az is marad.
2019. jan. 23. 19:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Bizony
2019. jan. 23. 19:50
 6/6 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy mi van Veletek? Hogy alakul a kapcsolatotok?
2019. jan. 26. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!