Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Normális ez az érzés?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez az érzés?

Figyelt kérdés

Volt egy fiú, több mint fél évig jártunk. Közben jó barátom lett egy másik fiú, már már a legjobb barátom. Később szakítottam a barátommal. Utólag kiderült hogy legjobb barátom belémszeretett akkor, amikor még bőven együtt voltam a pasimmal. Azóta nem tudok rá barátként sem tekinteni. Ahogy elmondta hogy tetszik neki, elmúlt a barátság érzése nálam.

Normális ez? A válaszokat köszönöm.

14 éves, lány.

2016. aug. 16. 23:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Normális
2016. aug. 16. 23:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi mano! Edes vagy! :')

En is csinaltam meg kiskoromban olyant hogy azt mondta a fiu hogy szerelmes belem es meg dobaltam kovel :D

Fiatal vagy meg ehez! :D

De ne vessz ossze egy baratoddal sem azert mert azt mondja hogy "beled szeretett"!

Tudod arrol o nem tehet! Az csak ugy jon! Majd te is tapasztalni fogod! :)

2016. aug. 16. 23:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Valahogy kiabrandultal. Elofordul. Kinosnak tartod a dolgot, de ez hidd el idovel javulni fog. Addigis kerj tole idot, ne bantsd meg mert rgyszer visszasirod. Sok sikert
2016. aug. 16. 23:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. Nem vesztünk össze, higgadtan megbeszéltük a dolgokat, hogy nem lehetünk egy pár mert nem érzem ugyanazt még a csomó sablon szöveg. Köszi mégegyszer :)
2016. aug. 17. 19:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Orulok hogy sikerult megbeszelnetek! :*

#2-es voltam!:)

2016. aug. 17. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!