Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy lányt, akit elhanyagoltam. Most feltört bennem egy érzés, mi lett volna ha. Szeretném megpróbálni vele, de félek, hogy nem állna velem szóba. Mit tegyek?
Az első válaszolónak igaza van. Elősször beszélgetned kellene a lánnyal, meg ha már megvan a bizalom meg kellene kérdezned h van e fiuja. Vagy megpróbálhatod valahogy viccesen is feltenni a kérdést. Ha nincs neki akkor se nyomulj rá rögtön. Mindent szépen lassan, mert másképpen fogja magát és nem beszél többet veled. Feltéve ha nem a nyomulós az ideálja :D
Ha már úgy érzed hogy már elkezdett ő is érezni irántad valamit akkor tedd fel neki a kérdést hogy elmenne e veled pl fagyizni vagy sétálni csak úgy :)
Remélem hogy tudtam segíteni, ha kell még valami írj privit :)
Azt megkérdezhetem hogy hány évesek vagytok? :)
Az első válaszolónak igaza van. Elősször beszélgetned kellene a lánnyal, meg ha már megvan a bizalom meg kellene kérdezned h van e fiuja. Vagy megpróbálhatod valahogy viccesen is feltenni a kérdést. Ha nincs neki akkor se nyomulj rá rögtön. Mindent szépen lassan, mert másképpen fogja magát és nem beszél többet veled. Feltéve ha nem a nyomulós az ideálja :D
Ha már úgy érzed hogy már elkezdett ő is érezni irántad valamit akkor tedd fel neki a kérdést hogy elmenne e veled pl fagyizni vagy sétálni csak úgy :)
Remélem hogy tudtam segíteni, ha kell még valami írj privit :)
Azt megkérdezhetem hogy hány évesek vagytok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!