Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz hogy beleszerttem egy 18 évesbe 14-évese? 14/F (Lányok is válaszoljanak)
Egyáltalán nem gáz, de mivel ő 18 éves, és ő a lány... nos nekik nagy átlagba az idősebb pasik jönnek be (mondom átlag, nyilván sok van akiknek nem), szóval, hogy veled járjon nem túl esély látok.
Deee mindenképpen kérdezz rá nála, ki tudja, lehet szerencséd lesz :)
,,mindenképp kérdezz rá" (2. kommentelő)
Hogy gondoltad? :D
-Szia bejövök neked?
vagy mi xd
Én alapvetően támogatom a fiatalabb srác - idősebb csaj felállást,de ez esetben sajna ő már kezd nő lenni,nőies érdeklődéssel. :(
Ha 17 lennél és ő 30+ az más,de ez így vesztett meccs.
Bocs.
Kettes vagyok.
Hát én úgy gondoltam, hogy te már őt alapból ismered, nem?
Ezek szerint mégse xD
Mittudomén, elhívod moziba,vagy közösen pokemon go-zni, vagy étterembe, vagy ilyesmi :D
Ha egy év lenne köztetek szerintem lenne esélyed, én is most egy 1 évvel fiatalabb fiúval randizgatok, de...4 év különbséggel nem sok esélyt látok én se, bocsi.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!