Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meséljetek hogyan találkoztatok? Hol? Mikor/ hogy
csókolóztatok? Ki kezdeményezett? Ki vallott szerelmet?
Hogy? Milyen érzés volt?
2016. aug. 2. 10:56
Ha egyszer majd beszélgetek egy lánnyal akkor leírom a tapasztalataimat.
2016. aug. 2. 11:59
Régi story : Régen "menő" volt az ask.fm , ott lehetett ismerkedni lányokkal , nos én meg is tettem. (mostanra az ask szar) megismerkedtem egy lánnyal megbeszéltük találkozunk Vácon,vittem neki aznap egy rózsát aminek örült úgy volt hogy együtt eszünk de én nem bírtam enni mert kicsit izgultam. Szóval elvittük az ennit meg vettem magunknak innivalót aztán elkezdtünk sétálgatni a dunaparton , leültünk egy padra ő meg mosolygott meg ilyenek aztán ölelkeztünk , jött a barátnője közben bemutatott meg stb... ,de ez csak 1x alkalom volt mert az a nőszemély nem volt normális miután kimutatta a foga fehérjét. [1-2éves story]
Mostani story : Itt gyakorin egy lány kiírt egy kérdést és engem érdekelt hogy miért gondolja úgy a dolgokat ahogy és megismerkedtünk. Találkoztam vele vittem neki rózsát aminek szerencsémre örült , fagyiztunk , sétálgattunk majd leültünk beszélgetni. Nagyon szép,kedves és aranyos lány. A többi meg majd kialakul...de reménykedem a legjobbakban. Remélem kielégítő választ adtam.
2016. aug. 2. 12:56
4/9 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm szépen és hajrá.
Írjatok még.
Lol,ez a gyakoris sztori...kezdem elhinni,hogy itt is lehet:D az en love storymat meg irjak xd
2016. aug. 2. 21:06
2016. aug. 2. 21:06
Mi egy ottalvós bulin a suliba voltunk amikor ellcsattant az első csók. A fiú kezdeményezet. Sajnos nem vallott szerelmet, nem becézgetett, nem dícsért. Ezèrt nem is volt ez hosszú kapcsoltat.Rohadt jó érzés csókolózni. Olyan "pillangók a gyomrodban" érzés :D
2016. szept. 12. 21:16
Elestem és ő segített felállni. Aztán a Szabadság-hídon csókolt meg először ő kezdem3nyezett. Másikkal meg a boltban találkoztam. Megpróbáltak átverni, de ő szólt. Utánna sétáltam vele egy kicsit. A Blahán csókolt meg, nem volt túl romantikus. Harmadik aki most is van. Balatonon voltunk meccset néztünk egy kocsmában. Kicsit részeg voltam meg ő is. Nem volt helyem. Beleültett az ölébe. Naplementében a Balatonparton csókolóztunk először.
2016. szept. 21. 18:35
9/9 anonim válasza:
3 evvel ezelott elkezdtunk beszelni. Nem tetszett egyaltalan. Aztan mar annyit tepert utanam,hogy bedoltel es elkezdtem vele jarni ugy 1 bo ev utan. Aztan valami megvtozott bennem. Soha nem foglalkozott velem ennyit,mint o, es azon kaptam magam,hogy beleszerettem szepen lassacskan. Mar 2 eve hogy jarunk es nem gyozom megkoszonni a jo Istennek, hogy Ot kuldte nekem. Annyi mimdent koszonhetek neki. A barataim elhagytak,atvertek,kihasznaltak,de o itt van nekem, ha nem lenne mar megorultem volna. Ha vele vagyok minden jobb. Nem erdekel semmi,se a szanalmas barataim,se a csaladom,mimden problrma kisebbnek tunik. Megvaltoztatta a vilagomat. Es en barmit,de barmit odaadnek erte. Ha kellene,az eletemet ia odaadnam,csak hogy neki semmi baja ne tortenjen. Meg a halaltol sem felek miota velem van. Olyan szinten megnyugtat,hogy a lelkem erzem ahogy pihen,ha meglatom. Imadom ot. A mellkasom mintha kiakarna ugrani...furcsa erzes, de a legjobb is egyben. :)
2016. okt. 2. 23:44
Kapcsolódó kérdések: