Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat 170 km (Szeged - Bp. ) távolsággal működhet?
Szóval mindketten most kezdjük majd az egyetemet (amúgy osztálytársak voltunk, s nagyon beleszerettem), csak más városban. Még nem járunk, de azt hiszem Ő ettől is fél, hogy nem működne a távolság miatt. Én a témával kapcsolatban mondhatni elég elszánt vagyok, én benne lennék, minthogy meg se próbáljuk. Illetve nekem még nem volt barátom, tehát nem is tudom, milyen egy normális kapcsolat (nem távkapcs.), szóval talán könnyebb is lenne hozzászokni. Ha jól tudom, neki sem volt még barátnője. Nem akarom elveszíteni :( , ő is azt mondta, hogy hiányozni fogok, ha elmegyek, mégse hozta fel a kapcsolat témát, pedig már volt csók stb. Mit tegyek?
18/L (és 19/F)
Szeged és BP között van közvetlen vonat, illetve telekocsi is. 2 óra utazás és a 2500 ft (nem tudom, csak kb ennyi lehet) vonatjegy igazán nem nagy ár egy találkozóért.
Ha ügyesek vagytok a tárgyfelvételkor, meg tudjátok azt is csinálni, hogy pénteken már ne legyen órátok, vagy lgalábbis péntek délután, így korábban elszabadultok.
Ez nem egy amerikai tini helyzet, ahol 3000km-re költöznek egymástól a szerelmesek, és ott lássuk be, tényleg nehezen megy a kapcsolat fenntartása.
De van skype és videohívás... Nem kell olyan plátóinak lennie, mint a régi időkben, mikor 3 hetente volt egy-egy levélváltás a katonának bevonult srác és leányok között.
Ha akarjátok, meg kell próbálni. Még a nyár folyamán együtt tudtok lenni 2 hónapot és ha igazán tartalmas lesz, akkor nem fogtok gondolkozni rajta, hogyan tovább. ;) HAJRÁ!
Az én tapasztalatom szerint nem:(
Azt az intimitást amit heti 1-2 tali ad nem lehet semmivel helyettesíteni, márpedig anélkül nincs kapcsolat...esetleg ideig-óráig.
Nekünk jelenleg 2300km ellenere is mukodik a kapcsolatunk (ket hónapja 2300, előtte negyed evig kevesebb volt,kb 200, azelott 1200 az elso fel evben)
Ugyhogy hajra,minden lehetseges, ha mindketten akarjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!