Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám tudja a jelszavaimat, de a párom nem. Okozhat ez még bajt?
Párommal a kapcsolatunk elején úgy állapodtunk meg, hogy nem követeljük egymás jelszavait. Ő szerette volna, én nem mentem bele, végül elfogadta.
Azóta békében voltunk, nem került elő a téma. Évek óta feledés homályában volt, szó sem esett róla. Egy beszélgetés során véletlenül bukott ki, hogy anyám viszont sok jelszavamat ismeri. Párom csak hümmögött, később sem hozta szóba. Azóta nem kérdeztem még rá, hogy őt ez zavarja e. Tulajdonképpen amikor kikötöttem hogy nem adom meg a jelszavaimat, bele sem gondoltam hogy anyám bezzeg tudja őket. Ez annyira természetes volt nekem, hogy külön nem foglalkoztam vele. Mellesleg gondom sosem volt ebből soha. (Ha anyám olvasgatná a facebook beszélgetéseimet már minden szál haja kihullott volna)
(Külön élünk régóta és én vagyok a nő)
Én a jelszavakkal úgy vagyok hogy nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget és simán elmondanám a päromnak. Sőt igazából el is mondtam de úgy se jegyezte meg, úgyhogy mindegy. O is elmondta nekem. De neki még olyan bonyolult hogy én nem vagyok képes megjegyezni, illetve minek nezegessem azt hogy kivel beszél, vagy mit csinál. Ha tudni akarok valamit megkérdezem vagy megmondom hogy ezt meg ezt akarom megnézni a telefonján. Bár mondjuk én olyan vagyok hogy az enyémen akármikor megnezhetne bärmilyen beszélgetést mivel én olyan vagyok hogy ennek tényleg nem tulajdonítok semmilyen jelentőségét. De hät ő ha ilyet csinälok akkor ugye megjelenik az a szöveg hogy az az ó magänūgye. Persze ha meg mondom hogy szeretném megnézni akkor megmutatnä. Szóval igen, emberre välogatja hogy kinek milyen a meglätäsa.
A te helyzeted pedig hät minek kell megadni a pärodnak a jelszót? Mármint ha nem akarod azt el kell fogadja. Azt meg leírtad hogy anyukád miért tudja.
Bocsi a helyesíräsert de most nem volt kedvem odafigyelni rá:$
A szinte az nem 100%.
Kedves szinte 100%-os!
(82%)
Párod nem tudja a jelszavaidat,de anyuci igen...
Érdekes,de ha neked így jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!