Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez okozhat férfiaknál merevedési problémát?
30f vagyok, 2 éve pontosan meg állapodtak olyan nő mellet akinél azt hittem jó döntés.
1 éve megszületet a kisfiam addig minden jó volt, de az után már nem alakultak jól a dolgok.
A gyerekem az egyetlen jó dolog, a barátnőm azóta hogy teherbeeset nem kíván engem vagyis majdnem 2 éve nem feküdtünk le.
Már 1001 alkalommal próbáltam leulni és megbeszelni vele de nem kívánja, ha mostanában felhozom akkor már neki áll feljebb és veszekedés lenne belőle amit a fiam miatt nem akarok így már nem szívesen hozom fel.
Nem így terveztem a családot de sajnos ez van.
Sajnos ez belül annyira tönkre tett hogy nincs is merevedésem, és sajnos még akkor sem ha beulnek a WC re kicsit mert más úgy sincs.
Bocsánat hogy így kerekperec leirtam.
Jelenleg az a helyzet hogy mint egy normálisan gondolkodó ember tudja hogy ilyenből azonnal ki kellene lépni DE ha ezt megteszem akkor a törvények alapján a fiamat csak láthatás idejére láthatnám az ő felügyelete mellet, ami mindennél rosszabb lenne.
Mit kellene tennem?
Sajnos nekem a szexpartner nem megoldás, nem is tudnám megtenni. Csak azt sajnálom hogy idáig jutott a kapcsolat és terhesség elött nem ilyen volt.
Még szanalombol sincs semmi, nem mint ha az belül nem tenne meg ennel is jobban tönkre.. Nem tudom miben reménykedjek meg
Üdv a klubban Cimbora! Az a baj, hogy amíg élsz szenvedni fogsz, már ha érzelmes vagy. Nekem sem ment a szexkapcsolat, nekem azok a nők idegenek. Sosem voltam áruló, nekem egy válás is az. Kimondtam egyszer egy IGEN-t, nekem ez egy életre szól. Próbáltam ismerkedni, de csak azért, hogy visszanyerjem az önbecsülésem. Aztán rájöttem, hogy inkább 100X élek így, mint olyan nőkkel, akik kétlábon járó problémahalmazok. Az ember fiatalon keres párt, fiatalon építi a jövőjét. A természetben is így működik minden. Ez egy rendszer, nincsenek kivételek. Beleláttam én már az elvált emberek klubjába, életébe. Kössz de nem. A lányomat látni akarom felnőni, minden lehetséges percét. Ő és én közöttem ott egy szál. Ő nem csak egy darab tárgy, akit odapasszolok másnak, az meg majd nevelje, vagy le se sz*rja. NEM. Ott voltam amikor született, rengeteg kalandunk volt már, ő az egyetlen vagyis a második ember, aki feltétel nélkül szeret. Én vagyok neki a világ legokosabb, legerősebb embere, felnéz rám, és ez eszmméletlen jó érzés, de eszméletlen nagy felelősség is. Nincs szex? Lesz*rom, egy nő sem ér annyit, hogy két hetente lássam. Hogy őszinte legyek, egy elvált nő a gyerekével, gyerekivel sosem lesz már olyan, mint amit érezni akarok. Bár, már nem is akarok, az a világ már ott maradt a huszonéves koromban.
Én elhiszem, hogy vannak sokkal egyszerűbb felfogású emberek, néha irigylem is őket emiatt. Én nem az vagyok. Amúgy meg nem panaszkodom, jó életem van, ez is magamnak köszönhető, és ezekhez a dolgokhoz is hűséges maradok. Sosem dobom őket tűzre.
Ez nem pont úgy hangzott utolsó, mintha teljesen boldog lennél...., ha ez neked jó, akkor oké, de ne panaszkodj.
Én inkább élek egyedül a lányaimmal, mint egy olyan kapcsolatban, ahol semmi szeretet nincs...., mert a férjemtől nem kapok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!