Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám tudja a jelszavaimat, de a párom nem. Okozhat ez még bajt?
Párommal a kapcsolatunk elején úgy állapodtunk meg, hogy nem követeljük egymás jelszavait. Ő szerette volna, én nem mentem bele, végül elfogadta.
Azóta békében voltunk, nem került elő a téma. Évek óta feledés homályában volt, szó sem esett róla. Egy beszélgetés során véletlenül bukott ki, hogy anyám viszont sok jelszavamat ismeri. Párom csak hümmögött, később sem hozta szóba. Azóta nem kérdeztem még rá, hogy őt ez zavarja e. Tulajdonképpen amikor kikötöttem hogy nem adom meg a jelszavaimat, bele sem gondoltam hogy anyám bezzeg tudja őket. Ez annyira természetes volt nekem, hogy külön nem foglalkoztam vele. Mellesleg gondom sosem volt ebből soha. (Ha anyám olvasgatná a facebook beszélgetéseimet már minden szál haja kihullott volna)
(Külön élünk régóta és én vagyok a nő)
Öö ízé..
Anyá honnan tudja, meg minek a jelszavaidat?
Minek vagy egy olyan kapcsolatban ahol dolgokat titkolsz?
Akkor érzed jól magad ha szabad vagy!
Mint írtam, több éve együtt vagyunk és külön élünk. Ez biztos jellemző a tini kapcsolatokra...
Nem gondoltam, hogy ebbe jobban bele kell mennem: azért tudja a jelszavaimat, mert régen, kezdő egyetemistaként szükségem volt a segítségére. Azóta pedig nem volt okom e-mail fiókot, facebookot változtatni. Pl Az e-mail jelszót úgy adtam meg neki, hogy gyors infóra volt szükségem a szakom levezeséi listájáról de nem voltam net közelben. Felhívtam anyámat, megmondtam a jelszót, ő meg segített.
Annak aki privátot írt:
Köszönöm a gondolataidat. Örülök hogy nem csak én vagyok így az anyámmal. Elnézést, hogy itt válaszolok, de nem számítottam rá hogy ezen az oldalon valaha is levelezni fogok. Nem szeretném láthatóvá tenni a nevem privátban sem. Még egyszer kösz hogy írtál.
Változtass még a jelszavad, hogy anyád se tudja.
Ennyi.
Szerintem nem rossz dolog, hogy anyukád tudja a jelszavad. Barmikor történhet az ember lányával valami sajnos és jó, ha az anyja be tud lépni, így hamarabb kiderülhet hogy hol vagy, kivel vagy stb. Persze ez nyilvan akkor működik ha az anyukád sem él vissza a bizalmaddal.
Az viszont szinte 100% hogy egy pali visszaél vele, főleg ha csak azért kell neki hogy ellenőrizhessen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!