Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok neki, és ha megtudja, ez mit okozhat náluk?
egyik barátnőmet megcsalta a párja, mégis hozzáment.
a srác haveri köréből vannak, akik azt mondják, ez nem egyszeri eset volt, és már a kapcsolatuk legelején is félrekacsintott a pasi.
az exe (az a lány, akivel korábban járt) azt mesélte, hogy titkos találkozókra hívta őt a pasi, amikor már együtt volt a mostani nővel, vagyis a barátnőmmel.
rossz ezzel az infóval élni, barátnőm erről nem tud, ő nagyon odáig van a most már férjétől, és nem tudom mit szólna, ha megtudná, hogy már a kapcsolatuk elején sem ugyanúgy érzett a párja, mint ő iránta.
női szolidaritásból szólnom kéne a barátnőmnek, vagy őrizzem a titkot?
ha őrzöm, nem leszek magam is "sáros"?
ha meg elmondom, lehet rajtam csattan az ostor.
Az a tapasztalat, hogy ilyenkor rajtad csattan az ostor, te leszel az irigy, aki tönkre akarja tenni a boldogságát.
Esküvő előtt kellett volna szólni. Most már inkább hallgass.
Maximum beszélj a kedves férjjel, hogy kitálal ő, vagy elmondod te. De úgyse fogja.
Te mit tennél ha a friss férjed folyamatosan csalna és a barátnőd erről tudna? Naná hogy érdekelne. A kérdés az, hogy mennyire vagytok jóban. Mennyire bíztok egymásban.
Én (ha nő lennék) elmondanám. Vegülis nem velem csalja, a lelkiismeretem tiszta lenne. Ha meg akkor is én lennék az ellenség, akkor legalább tudnám miért csalja a férje. Nem is foglalkoznék velük innentől.
Eleg rossz a szitu. En a helyedben meglebegtetnem a kerdest, hogy ha ilyen dolog jutna a tudomasodra, akkor akar-e tudni rola. Ezzel kb el is mondtad, meg nem is. Ha tobbet akar tudni, akkor meg mondd el amit a tudomasodra hoztak.
Azert kell ezzel a kerdessel mindenkeppen megkeresned, mert kb mindenki tudja mar, csak o nem. Roppant megalazo helyzetben van. Gondolj bele, ha ugyanez tortenne veled, akkor mit szeretnel? A boldog tudatlansagot, mikozben mindenki osszekacsint a hatad mogott, vagy a keseru igazsagot?
Mielott teljesen kitalalsz mindenkeppen hozd a tudomasara, hogy a baratnoje vagy es ezzel nagy kockazatot vallalsz fel a kapcsolatotokert. Nem a rossz hir hozoja kovette el a bunt. Es barmit is talal ki, igerd meg, hogy mellette leszel es segitesz neki. Ti mindig maradjatok baratok, ferje az lehet tobb is.
43F
Lagzi után tudtam meg, másfél évvel.
Irigy én? Erre a faszira?! Erre a helyzetre?! LOL!
"Maximum beszélj a kedves férjjel, hogy kitálal ő, vagy elmondod te."
Ezt nevezik zsarolásnak! Ilyet nem játszom! A férje amúgy nem barátom, semmi bizalmas kapcsolat vele.
#4:
1. Vagyok. Írtam, hogy tapasztalat. Kétszer akartam a becsület lovagja lenni, hogy nem leszek megcsalásban cinkos. Egyik a barátnőm volt, a másik a nővérem, akinek elmondtam, hogy csalja a párja. Mindketten velem vesztek össze, a pasi meg kimagyarázta.
Tudok olyat is, akinek valaki névtelen levélben tálalt ki. Ő se hitte el, pedig egyértelmű volt, hogy ismeri őket, tud valamit.
Ma már nem mondanék el senkinek semmit. Rájöttem, hogy a megcsalt fél tudja, hogy csalják, de nem veszi tudomásul. Inkább úgy tesz, mintha rendben lenne.
9
egy hete tudom! azóta agyalok....
nehogy már én legyek a hibás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!