Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek hogy a barátom ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy a barátom ha később valami oknál fogva szakítás lesz “mindenkiben engem keressen”?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem de vannak bizonyos dolgok amik miatt egyszerűen nem birom ezt a kapcsolatot..nem akarok nélküle élni sok rossz dolog begfordult a fejemben sajnos hogy hogy vethetnék véget ennek viszont ha tudnám hogy “mindenkiben engem keres” vagyis nem tud elfelejteni mert “más voltam mint a többi” megnyugtatna a tudat hogy egy kis szünet után talán még egymás mellett kötünk ki amikor már kezelni tudjuk ezt a dolgot. Szerintetek mit kellene tennem annak érdekében hogy én legyek a számára az a bizonyos nagy ő? Tettekre,vagy olyan dolgokra gondolok amit mondhatnék neki olyanokra amiből érezné hogy szeretem és azt is hogy nem talál olyat aki ennyi szereti. Normális válaszokat kérnék normális emberektől ( nem kell olyan hogy: Verd ki neki. Sem hasonlo :) )

2019. aug. 12. 02:41
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

6.os válaszoló hát kb nagyjábol igazad van ugyanis egy barátja azóta elmondta hogy egyszer mikor össze vesztünk elmondta neki a barátom ezt a régebbi storyt..azt mondta nem gondolta akkor még hogy ennyire megszeret engem és már nem tud másra gondolni. A kérdéseim így vissza olvasva fura volt, de kétségbe voltam esve, nem azért akartam szakítani igazábol vele hogy megbümtessem vagy valami hanem csak hogy időt adjak hátha elgondolkodik és ujra össze jövünk aztán jobbak lesznek a dolgok,viszont nem szakítottunk szerencsére nem voltam olyan hülye.

Most minden jó lenne, viszont a szüleim tiltanak tőle sajnos,annak ellenere hogy ismernék őt mivel olyan emberekről ítélik meg akik a távoli rokonai.. Mi így is együtt vagyunk és reméljük hogy idővel ez is megoldódik.

Igazából most kb ő az egyetlen aki tartja bennem a lelket és aki miatt boldog vagyok, senki nincs most mellettem aki igazán szeret rajta kivűl. Anya és nagymamám 400+kmre van tőlem. Egy barátom se áll úgy mellettem, fogalmam sincs mit tegyek mert mivel még kiskorú vagyok bele szólása van ebbe a dologba apának és hát valamennyire mostoha anyámnak is.

Ha a barátomat elveszítem miattuk senkim nem lesz így elmondva más, de ha a 100% osan a helyzet mögé látnátok.. 😕

2020. márc. 16. 04:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!