Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék továbblépni?
Fél éve szakítottunk a volt barátommal. Életemben először szerettem valakit ennyire, és baromi nagyot csalódtam benne. A szakítás óta rengeteg mindennel próbálom elterelni a gondolataimat barátaimmal vagyok, zenélek és sportolok. Igazság szerint jobb már, de még mindig sokszor jut eszembe és gondolok bele hogy mennyire jó volt vele és, hogy nem lesz más ember akit így tudnék szeretni.
Az sem segít, hogy sajnos látom és hallok róla, hogy lett barátnője, aki mellesleg még írt is nekem.
Nagyon nehéz már, és nem tudom mit csinálhatnék.
16/L
Volt mikor én is így éreztem. De igazából te is tudod, hogy semmi értelme ezen rágódni. Van még 1001 fiú aki be tudja tölteni ezt az üres lyukat. Csak légy túl rajta.
Ne érdekeljen téged, hogy ő kivel jár. Vagy éppen hol van. Hisz ö sem ezt teszi. Semmi értelme már ezen kattognod. Légy boldog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!