Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy a barátom ha később valami oknál fogva
szakítás lesz “mindenkiben engem keressen”?
Ha azt szeretnéd éreztetni vele, hogy senki más nem fogja úgy szeretni, mint te, akkor ne várj arra, ha szakítás után esetleg újra összejöttök, akkor boldogok lesztek együtt. Most együtt vagytok, most tegyél érte, hogy így érezzen irántad. Te akarsz szakítani vele, és azt szeretnéd, hogy minden nőben téged keressen? Nekem is voltak problémás időszakaim a barátommal, de mindent meg lehet beszélni. Eszem ágában sem lett volna arra törekedni, hogy mindenkiben engem keressen, miközben én szakítok vele. Szerintem itt nem te vagy az áldozat.
2019. aug. 12. 04:40
Ez elég önző hozzáállás. Ha nem akarod már folytatni vele a kapcsolatot, akkor nem kell tovább húzni, egyikőtöknek se jó. Azért nyugtat meg annak a tudata, amit írtál, mert azt szeretnéd ha opcióként örökre megmaradna, hogyha nem jönne be az élet, a jobb kapcsolat amit reméltél, akkor mindig tudod hogy ott lesz zsebben az ex, akitől megkapod amit akarsz. Ha annyira nagyon szereted, akkor hagyod hogy boldog legyen mással, nem láncra kötöd. Ezzel a gondolattal úgy kezeled mint egy csaholó kutyát.
Amit akarsz, az nem megvalósítható, mert tudatosan nem tudod ezt kivitelezni. Ha szeretett és fontos voltál neki, azért aki vagy, akkor szép emlékekkel fog rád visszagondolni évtizedek múlva is, de az érzések már rég elmúlnak. A nagy ő az lesz számára, aki mellett megtalálta a boldogságot és majd családot alapít.
2019. aug. 12. 04:49
Ha szakításra kerül(t) sor köztetek, azt jelenti, ahogy a kapcsolatból kilépni akaró fél nem azt kapta, amit elképzelt.
Ha másban is ugyanezt keresi - és azt kapja, akkor soha nem lesz hosszantartó párkapcsolata, hiszen mindenkor a mostani szakítás okát kapja!
2019. aug. 12. 07:58
4/11 A kérdező kommentje:
A bizonyos dolgok alatt azt értem hogy mialatt 4 honapig nálam probálkozott az exének könyörgött hogy szereti meg ilyenek és ezt csak most tudtam meg. Utoljára 3 nappal azelőtt beszéltek amikor igent mondtam neki akkor is könyörgött neki és igy olyan érzésem van mintha csak egy B terv lettem volna. Mikor már együtt voltunk 1-2honapja bevalotta hogy szereti “egy kicsit” azt mondta engem jobban és engem választott...de egyszerűen nem birom hogy amikor már azt hiszem nem verhet át jobban akkor derül ki valami az exével kapcsolatosan. Igaz nem akkor könyörgött neki amikor együtt voltunk de akkor mégis miért mondtott olyanokat nekem hogy “nem tudlak elfelejteni,mert már a szívembe zártalak”? miért nem hagyta inkább hogy éjem az életem ha tudta hogy mást is szeret és ezzel csak hatalmas fájdalmat fog okozni? Állitásai szerint már nem szereti őt de nehéz elhinni. Azoknak akik azt irták nem szeretem és ezért akarok szakítani: ha nem szeretném szakítottam volna mikor megtudtam hogy szereti az exét + még millio dolog miatt szakíthattam volna de nem tettem mert szeretem. Abban amit feljebb leírtam igaz azt irtam szakítás de inkább egy kis szünetre gondoltam ami alatt talán rájön mi a helyes. Igaz nem tudok arrol hogy mostanság beszéltek volna (februárban könyörgött neki utoljára állitolag) de már nem igazán tudok elhinni semmit és félek még nagyon sok dolog fog kiderülni. Szoval aki azt irta a barátom az áldozat.. nem nevezném magam kifejezetten áldozatként de valjuk be mégis csak én lettem “megyértve” nem ő mert és soha nem tettem semmi ilyensmit..
5/11 A kérdező kommentje:
Így utolag olvasva nagyok sok helyesírási hibám van ezekért bocsi..de azt sem tudom hol áll a fejem.
Ha nem szeretne, nem lenne veled.
Tudod mi történt szerintem? Az exét szerette, de megtetszettél neki te is, lehet, hogy felejteni akart vagy fene se tudja. De aztán, ahogy rendesen kialakult a kapcsolatotok, rájött, hogy te sokkal jobb vagy, mint az exe és téged sokkal jobban szeret, mint az exét szerette valaha.
2019. aug. 14. 00:33
Én azt olvastam ki az írásodból,h könyörgött az exének, az meg nemet mondott. Közben Neked is "könyörgött" de Te igent mondtál, ezért Veled össze tudott jönni...
Szupi :/
2019. aug. 14. 03:33
8/11 A kérdező kommentje:
7.válaszolonak én csak pár napja tudtam meg hogy vele is össze akart jönni ujra :)
Hány évesek vagytok? :) Eléggé gyerekes a hozzáállásotok.
2019. aug. 14. 15:51
Hüly! gyerekes rosszindulatú manipulatív kurv! vagy.
2019. aug. 14. 23:23
Kapcsolódó kérdések: