Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hülye helyzetbe keveredtem de tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Nos... elkezdtem tanulni tudatos álmodni régebben aminek nem is lenne köze a témához. Csak hát ezáltal az álmaim sokkal élethűbbek ha nem is tudatosulnak. És megálmodtam, hogy szakitok a barátnőmmel és beleszeretek egy másik lányba. Ami szép és jó lenne hogyha megálmodnám és ennyi csak hát egy nem létező lányt hiányolva keltem fel. Mit tudnék csinálni hogy visszatérjenek az érzelmeim hamarabb? Mivel igazából tudom hogy visszatérnek de azt szeretném hogy hamarabb... Mondjam el neki hogy ez van? Mindig támogat engem, de fordított esetben nekem szarul esne ez..2019. aug. 8. 18:43
1/2 Minimedve válasza:
Szia,szerintema ha mindig támogat meg fogja érteni , nem kell félni visszaternek az erzeseid csak sztem légy türelemmel es mondel neki hogy mi a helyzet,valoszinu megerti. De ez csak az en velemenyem nem tudom biztosra sosem vltam ilyen helyzetbe es nem almodtam tudatosan . 0_0
2/2 anonim válasza:
Hányszor találkoztok egy héten? Nekem úgy tűnik, túl sokszor.
Próbálj meg kicsit másokkal lógni, szerezz új hobbit és adj bele mindent, majd utána hiányolni fogod a barátnőd és jobban fogod értékelni az együtt töltött időt. Az ember hozzá tud szokni bizonyos dolgokhoz, ha túl sokat van kitéve nekik. Fő a mérték :)
Az álmok élethűségéről viszont nem tudok semmit se mondani, de esetleg egy pszichológus ki tudná fejteni, mi okozhatja. Szerintem elégedetlen vagy a valósággal és emiatt "új valóságot" hozol létre az álmaidban.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!