Kissé kellemetlen helyzetbe keveredtem. Mi a teendő ilyenkor?
Röviden annyi lenne a lényeg, hogy egy srác azt hiszi, hogy belezúgtam, mert beszélgettem meg hülyültem vele a messengeren. A barátai mondták neki azok alapján, amiket írtunk, hogy én tutira szerelmes lehetek belé. Ő meg elhiszi.
Azóta kerül, néha rám néz, meg mosolyog. Aztán most egy másik lánnyal kezdett szemezgetni, meg beszélgetni, de vele személyesen. Közben pedig oda-odapillantgat rám. Most ez mire jó? Én ezt nem értem, mert nőből vagyok. :D Valaki legyen kedves elmagyarázni ezt a viselkedést, mert én nem tudom, hogy erre mit kellene reagálnom, vagy kell-e ezzel bármit is kezdeni, mert már nekem kezd kínossá válni.
De neked miért érdekes, hogy mit hisz? Nem teljesen mindegy, ha te nem táplálsz iránta semmilyen érzelmet és nincsenek terveid vele? Függ a holnapod tőle, hogy ő mit gondol?
Nyilván azért legyezgeti a hiúságát, hogy belé valaki szerelmes (mégha nem is igaz), de ez rád nézve senmilyen hatást nem jelent, sem benne, sem másban nem leszel több vagy kevesebb ettől.
Ha tényleg csak barátként tekintesz rá, akkor ne foglalkozz vele. Beszélgess mással.
Akkor lenne kínos, ha valóban belezúgtál volna, mert ő nem viszonozza.
Aha, jó. Csak az a gond, hogy múltkor is nem figyeltem rá, sőt arrébb is sétáltam tőle néhány méterrel, háttal is álltam neki. Erre azt csinálta az egyik barátja, hogy odarángatta mellém. A srác meg nem nézett rám, és bevörösödött a feje.
Ez egy kiragadott példa volt. Szeretném én nem észrevenni, de mindig elintézi azt, hogy észrevegyem. Feltűnősködik meg a látóterembe kerül folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!