Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most rám gondolt vagy másra?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel régebb óta beszélek, és úgy vettem észre hogy velem máshogy viselkedik mint a többi fiú barátaival, zavarja ha nem írok neki vissza, stb. Szoktam bókolni neki, nem nyomulósan, és ma küldött néhány barátnőjéről képet, hogy tetszenek-e meg hogy bemutasson-e nekik, majd küldtem egy képet róla, és mondtam hogy neki mutass be, azt mondta, hogy ő már foglalt, de valójában tudom hogy nincs pasija, most rám gondolt vagy valaki teljesen másra?2019. júl. 29. 02:35
1/7 Mario Götze válasza:
Mivel azt írtad,hogy máshogy viselkedik mint a többi fiú barátjára akkor lehet az van,hogy te vagy a legjobb fiú barátjára vagy tényleg rád gondolt. Most tudom ez sem segített sokat,de ha tetszik a lány akkor valld be neki,mert ha nem mondod el akkor lehet rossz lesz,hogy a szemed előtt mással van együtt.
18/F
2/7 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki egyszer hogy tetszik, csak az a baj hogy részegen... xD. Jövöhéten lesz egy buli, ahová ő is jön, majd ott elmondom mit érzek, hátha lesz belőle valami, azért köszi a választ! :)
2019. júl. 29. 03:36
3/7 anonim válasza:
En mint lany szerintem kicsit tobbet erez irantad. Azert kuldhette el a baratnoit, hogy kivancsi volt arra mit szolsz rajuk. Szerintem azt varta azt mondd, o kell neked:) legalabbis a lanyok tobbsege ilyen. Vagy valojaban a legjobb baratjanak tart es azert zavarja ha nemirsz vissza neki. De az elso eselyesebb. Szoval hajra. :)
4/7 A kérdező kommentje:
KÖszi a választ. :)
2019. júl. 29. 16:06
5/7 anonim válasza:
Várjuk a fejleményeket, Kérdező! Sok sikert! :))
6/7 anonim válasza:
Nem lehet tudni, kire gondolhatott.Barkochbázd ki vele. Kérdezd meg: én ismerem, ha válaszol, hogy igen (akkor te vagy), kérdezd meg, mióta, ha megmondja, kérdezd meg, barna a haza, ha megmondja, kérdezd meg, ebbe és ebbe a suliba jár, ennyi idős stb. Ez egy jó játék is egyébként.
7/7 anonim válasza:
barna a haja? mindenhova kérdőjelet kellett volna tennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!