Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha így nézett rám? Csókra gondolt?
Figyelt kérdés
Haverokkal leültünk enni és az egyik srác foglalt maga mellett helyet. Majd rám nézett ( igaz nem sokáig..pillanat töredéke volt) és mintha a nyelvével nyalogatta volna a száját belülről. És egy pillanatra lepillantott volna a számra. Majd elkapta a fejét. Nekem ettől melegem lett és éreztem / vagy belemagyarázom a pillanatnyi túlfűtött erotikát. Direkt lehetett vagy tudatalatti vagy véletlen?
L
2019. máj. 20. 21:01
1/3 anonim válasza:
Én is hasonlót csináltam ma de csak tudatalatti es most esett le....de nem evésnél:/ amugy lehet előtte evett egy falatot es lenyúlta a szakát v ilyesmi
3/3 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit szeretnél tőle...
talán nem ártana tisztázni.
Először magadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!