Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mire gondolt a lány?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondolt a lány?

Figyelt kérdés

Megkérdezte tőlem hogy járnék-e vele, írtam hogy persze de tudom hogy van barátja, erre ő: és ha nem lenne? Majd hozzátette, hogy csak úgy gondolta megkérdezi.

Másnap ráírtam, hogy ezt komolyan gondolta-e, de nem reagált, csak egy gondolkodó szmájlit küldött. Nem akartam erőltetni a dolgot, szóval mondtam ne válaszoljon ha nem akar. De ez nekem akkor is furcsa.

2018. okt. 29. 21:56
 1/3 anonim válasza:
100%

Szerintem , csak érdeklődés miatt kérdezte meg .

Vagy lehet , hogy érez irántad valamit , és kíváncsi volt rá hogy melyik opcióra mit mondasz .

2018. okt. 29. 22:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ebbe nincs semmi fura :D Valószíűleg csak arra volt kíváncsi van e nálad esélye, ha a mostani barátjával szétmennének esetleg ha csak akar egy kusza estét. Az biztos, hogy érdekled őt egy bizonyos szinten, másképp nem kérdezte volna. Azonban minden ilyen esetben oda kell figyelni mert erő szeretettel húzhatnak téged csőbe.
2018. okt. 30. 10:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha van kapcsolata es kozbe massal kavar az szerintem regen rossz.
2018. okt. 30. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!