Másra sem gondolt a párja Szenteste?
Figyelt kérdés
2013. dec. 25. 18:50
1/12 anonim válasza:
Az enyem konkretan elintezett egy tabla(!) Milkaval.
Repult is a sz.ros csokijaval egyutt.
2/12 anonim válasza:
Én se kaptam semmit, valahogy a szülinapoknál, ónnepeknél olyan hülyén jön ki a szitu. Vagy nem kapok semmit, vagy valami ultra gagyit, ez megy már 3 éve, de engem nem zavar mert az év többi napján is ugyanúgy figyel rám. Szokszor meglep kis apróságokkal, főz nekem valami finomat, vagy csak kitakarítja a lakást, de ezek az ünnepek nem olyan fontosak neki. Ami meg annyira nem zavar, mert utálom mikor valaki meg az év 1-2 napján jajj de szereti a másikat a többin meg le se ....
3/12 A kérdező kommentje:
Első, nekem simán közölte, hogy nem vett semmit, mikor átadtam az ajándékát!
Rám az év többi napján sem gondol, nemhogy Karácsonykor!
2013. dec. 25. 19:28
4/12 zabmester válasza:
Mármint ajándék szempontjából? Ez tényleg olyan fontos? Tavaly megbeszéltük, hogy nem veszünk egymásnak semmit, mert úgy álltunk éppen, mégis nagyon szépen teltek az ünnepek. Idén meg olyat kaptam, amit amúgy is meg kellett volna venni, de nagyon örültem neki, egyrészt, mert neki jutott eszébe, pedig inkább én használom, másrészt mert legalább ezt nem nekem kellett beszereznem, utánajárnom. De ha csak egy tábla csokit kaptam volna, annak is örültem volna, felnőtt korban már szerintem ez az ajándékozósdi nem olyan hű de nagy dolog, a lényeg hogy együtt vagyunk. Legalább is nálunk.
5/12 zabmester válasza:
Na jó, mondjuk az gáz, ha te veszel neki ajándékot, ő meg nem... Ezt megbeszélhette volna veled előre, hogy akkor ti egymásnak nem vesztek ajándékot, és akkor nincs sértődés.
6/12 A kérdező kommentje:
Igen, 4-es, igazad van egyébként, ha az ember megbeszéli, hogy nincs pénz, nem veszünk semmit, akkor nem is. De nálunk nem volt ilyen, nem beszéltük meg.
2013. dec. 25. 19:35
7/12 zabmester válasza:
Na igen, így már értem, és ez így tényleg gáz :( De ő nem érzi, hogy ezt nem így kellett volna? Vagy szerinte ez így rendben van?
8/12 anonim válasza:
És ti már egy család vagytok? Házasság, vagy gyerek? vagy csak együtt jártok? Mert ez utóbbi esetében én elküldeném...Nem azért mert nincs, ajándék, hanem azért, mert nem vette a fáradtságot, hogy gondoljon rád valami meglepivel.
9/12 anonim válasza:
Mi is megbeszéltük,hogy nem veszünk egymásnak semmit,hisz mindenünk meg van.De csak nem tartotta magát.Vett nekem egy arany nyakláncot,fülbevalóval.Én meg semmit neki. :(
10/12 anonim válasza:
Napokkal ezelőtt mindenki itt írta,hogy nem az ajándékon múlik a szeretet,meg hogy együtt legyenek az a lényeg,akkor most mégis miért baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!