Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S.! Hogyan szedjem fel a pultos csajt?
Itt ülök a kocsmában , baromi jól néz ki az új nő , előbb már magyaráztam neki meg hagytam előbb 70 forint jattot. Hivham meg egy sörre?
17/F
Sehogy.
Szegény pultosokat minden harmadik vendég fel akarja szedni, hidd el, te se fogod érdekelni.
70 forint??? Na ne!
Én is pultosként dolgozok.
Legutóbb megkérte egy ovis a kezemet, vagyis kijelentette, hogy feleségül fog venni.
Előtte valami fiatal srác a nevemet kérdezte, hogy be tudjon jelölni facebookon. Nem akartam megadni neki, mert rohadtul nem volt szimpatikus, de eléggé tömegnevem van, nem fog megtalálni (remélem)
Inkább kérd el a számát, vagy megadja, jobb esetben a sajátját, rosszabb esetben az apjáét, vagy egy idegen számot, vagy csak szimplán szám nélkül maradsz.
De tényleg idegesítő, hogy csomóan zaklatnak, de a normálisabbakkal bármi lehet 🤷🏼
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!