Ha a visszajáró pénzt nem adom a kezedbe, az miért zavar téged?
Vendéglátós vagyok, kasszázom is. Így is gyakran mosok kezet a pénz fogdosása miatt, hát ha még hozzáérnék mindenki kezéhez...
Ha rossz napom van, még meg is mondom. ,,Hiába tartod a kezed, úgysem adom bele".
Miért zavar ez annyi mindenkit, hogy nem adják a markába a visszajárót?
Nem vita alap! Ne válaszolgassatok egymás kommentjére és csak a kérdésre várom a személyes véleményeket.
Köszi!
Mert ha 10 ermet ad vissza a kasszas akkor azt ido felszedegetni.
Egyebkent meg a penz sokkal koszosabb mint az emberek keze.
De szerintem ugy is bele lehet tenni a penzt az ember markaba hogy nem fogdosod kozbe ossze az illeto kezet .
Mert feleslegesen rabolod mindenki idejét. A kezembe adod a pénzt, egy másodperc, ha nekem kell szedegetnem a pultról, az mennyiségtől illetve kézügyességtől függően simán megvan 5-30 másodperc is.
Ha egy egész sor vár a pénztárnál, akkor ezzel akár percekkel hosszabbítod meg mindenki várakozását.
Arról nem is beszélve, hogy egyszerűen bunkó dolog nem az ember kezébe adni a pénzt ha egyszer tartja a markát.
A baktériummániádról pedig annyit hogy
1. Nem kell hozzáerned senki kezéhez csak hogy a pénzt a kezébe add.
2. Konkrétan nagyságrendekkel több baktérium van az általad már eleve összefogdosott pénzen, ezek után eleve arra vigyázni hogy nehogy hozzáérj valaki máshoz annyit sem ér, mint halottnak a csók.
Akkor válassz másik munkakört! Én is bunkó vagyok, de legalább nem emberekkel dolgozok ha egyszer erre nem vagyok képes.
Tessék emberek, itt a válaszotok, miért ilyen bunkók a pénztárosok. Hát ezért. Mert nem képességeihez mérten vállal munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!