Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogy adjak pozitív visszajelzést?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy adjak pozitív visszajelzést?

Figyelt kérdés

Most jöttem rá, hogy valószínűleg azért nincs túl sok önbizalma a srácnak, mert elfeledkeztem arról, hogy nem adok neki pozitív visszajelzést:D igen, tudom hogy furán hangzik, de tényleg csak most gondoltam ezt végig

Szóval, valami nem túl direkt, de mégis egyértelmű módszerre lenne szükségem, mert eddig csak visszautasítást "gyakoroltam", abba már sajnos rutinos vagyok, ezt viszont nem feltétlenül szeretném ha így végződne, tehát ha bárkinek bármi tippje van, légyszi írja le nekem, köszi^^

2019. ápr. 30. 19:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy, szemezz vele, ha elkapja a tekinteted, akkor mosolyogj rá. Szerintem venni fogja a lapot
2019. ápr. 30. 20:00
 12/17 A kérdező kommentje:
#8 osztálytársak vagyunk, és sajnos nekem legalábbis jelenleg nincs időm érettségi előtt ilyenekre. Egy barátja azt mondta, hogy lehet hogy csak vár érettségi végéig, mert alapvetően nem egy szerencsétlen önbizalomhiányos félénk fiúról van szó
2019. ápr. 30. 20:01
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát azért mindig érdeklődj felé, mindig pozitív jelekrt küldj neki. Ezt említettem előbb
2019. ápr. 30. 20:02
 14/17 A kérdező kommentje:
#10 haha, az szerintem túlzás lenne, de akkor majd legközelebb megölelem
2019. ápr. 30. 20:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Na ez sem rossz, na látod, ez is pozitív jel
2019. ápr. 30. 20:06
 16/17 A kérdező kommentje:
#15 nem lesz neki új, én minden barátomat megölelem, ő is volt hogy csak random odajött és megölelt, nálunk a baráti társaságban ez kb alap. De akkor majd most igyekszek, mert mostanában mi nem szoktunk ölelkezni
2019. ápr. 30. 20:07
 17/17 Peter_mota válasza:
Azt mondom neked legyél szeretetreméltó, és nyájas vele , vagyis ha tetszik a fiatalember akkor öleld meg , és bújj oda hozzá, és légy önmagad ,
2019. máj. 2. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!