Miért van az, hogy online felületeken sokan leszólják a külsőmet, de személyesen csak pozitív visszajelzést kapok?
Személyesen csak azért nem kapsz negatív visszajelzést, mert az emberek nem olyan bátrak, hogy ezt is a szemedbe mondják, inkább a hátad mögött, vagy irigykednek, vagy kibeszélnek.
Neten sokkal bátrabbak az emberek arc nélkül. Meg személyesen kiktől is kapsz pozitív visszajelzést? Ismerősöktől vagy teljesen vadidegen emberektől is?
Miért, te hány embernek mondod a szemébe hogy "szerintem röhejesen öltözködsz" ?
Minek mondja a szemedbe ha abból csak a baj van?
Másfelől meg az emberek vannak annyira tapintatosak/és szemetek hogy inkább a hátad mögött mondják ki az igazat:)
Szerintem itt kevesen szólják le a külsődet, tekintve hogy hosszú hajat írtál illetve szoknyát + nagy mellet, feneket. Jobban elhinném a próbálkozós szálat, legalábbis itt.
Látásból szólják le, vagy leírás alapján?
Illetve most nyertél magadnak szerintem 10-12 privátot akik ismerkedni akarnak úgyhogy délutánra lesz programod:)
Jó sok plusz kg van rajtad, fogynod kell kb 17 kg-t.
Én 159 centihez vagyok 49 kg, de voltam már 55 kg is, és nem tetszettem magamnak.
Van persze, akinek a kövér, molett nők tetszenek, de ez a súlytöbblet az egészséged rovására fog menni.
Ne légy lusta tenni az egészségedért.
Jé, és most neten kaptál egy negatív visszajelzést.
Nem itt, ez az első kérdésem az oldalon és sosem csatolnék képet véleménykérés céljából. :D De pl. egyik női fórumon aktív vagyok, ott van fent képem is, mert közösségi oldalnak használom, sok barátnőt szereztem ott. Mikor hozzászólok egy olyat x témához, ami valakinek nem teszik, akkor sokszor mondanak a külsőmre rondákat.
Fogyni nem fogok, voltam én 50 kg is, de így imádom magam, akkor csak úgy elvoltam magammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!