Miért van az, hogy online felületeken sokan leszólják a külsőmet, de személyesen csak pozitív visszajelzést kapok?
Legalább növeled hazánk elhízottak statisztikáját.
Nem hiába hazánk a 4. legelhízottabb ország a világon. A legtöbb ilyen ember is ugyanígy vélekedik magáról, hogy elhízottan ő teljesen jól érzi magát.
Mond ezt majd kb. 20 év múlva, mikor egészségügyi problémáid lesznek, ja és plusz, ha még gyereket is fogsz szülni, na akkor meg végképp nem fogsz lefogyni, és erre a 17 kg pluszra még kb. 10 fog feljönni, amit úgysem fogsz leadni, mert akkor is ki fogsz majd valamit találni.
Nem bántásból írom, hogy fogyj le, hanem az egészséged miatt. Nézz utána, hogy mennyi egészségügyi problémák vannak a plusz kg-k miatt.
De igaz, nem kell mindenkinek sokáig élni. A döntés a te kezedben van.
A BMI szerint 160 cm-hez 47,4-63,7 kg az egészséges; szerintem nem kell 17 kilót fogynod hozzá, sőt talán egyet sem, ha a jelenlegi súlyod azért ennyi, mert izmos is vagy.
Az ideális testtömeg 55,5 kg.
Jajj, nem foglalkozom én ezzel. :D Szeretem magam, egészséges vagyok, mint a makk és az is maradok.
Viszont köszönöm mindenkinek a válaszát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!