Miért fontos az, hogy a dolgozó, ha elért valamilyen területen szakmai sikert, akkor megfelelő időben, megfelelő jellegű pozitìv visszajelzést kapja a tevékenységéről?
Akinek egészségesen fejlődött értékrendje, és megfelelő szintű érzelmi intelkigenciája van, azt igenis érdekelni fogja, és jól fog esni számára a pozitív visszajelzés.
Az #1 voltam...
#3-as vagyok
Szerintem meg pont az a baj a mai világgal, hogy mindenki csak a visszajelzéseket várja. Pedig mégis kit érdekel ,hogy X-nek vagy Y-nak tetszik-e amit csinálok? Az a lényeg, hogy nekem jó legyen és jól keressek vele. Persze, meghallgatom akár a pozitív akár a negatív kritikákat, főleg a negatívakat mert abból tanulni lehet de a többi csak az érzelmi nyomiknak kell. Ha hálálkodni akarnak adjanak bónuszt a fizetésre, de a vállveregetésüket tartsák meg a sok galamblelkűnek.
Az égvilágon semmi köze nincs hozzá.
Ennek értelmében pedig a válaszod is irreleváns a témával kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!