Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mar egy ideje nincs baratnom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mar egy ideje nincs baratnom mit csinaljak? Tobbi lent 16f

Figyelt kérdés
Probalkoztam mar anotalkon de ott eddig nem jott ossze es eleg sok erdekes ember van ott.hol kene es hogyan?
2019. jan. 9. 11:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%

Huh aranyapam, 16 vagy es nincs egy ideje.. ?

Teged itt elve megesznek azok a 30as pasik, akik meg csak csaj melle se ultek buszon.

2019. jan. 9. 11:30
 2/14 A kérdező kommentje:

Miert csak ilyen kotoszkodos emberek vannak itt?

A kerdesemett a válaszuk meg ae kozelitik csak kotoszkodnek mert unatkoznak vagy mit tudom en se tudja

2019. jan. 9. 11:46
 3/14 anonim ***** válasza:
58%
Előző vagyok: a nők nem használati tárgyak!
2019. jan. 9. 11:49
 4/14 A kérdező kommentje:

Hol olvastal olyat hogy dugni keresek vagy egyelyszakas kalandra?

Sehol mivel en nem ezt kerdeztem de ti egyfolytaban errol beszeltek.

En nem dugni hanem tarsnak keresnek egy baratnot akivel megtudnam beszelni a dolgaimat akivel eltudnek maszkalni meg ilyenek.nem dugni.godolom sok rossz tapasztalatok van es a kepernyo moge bulyva konnyeden kitudjatok adni a masiknak akit meg raadasul nem is ismertek

2019. jan. 9. 11:55
 5/14 anonim válasza:
27%
Figyelj. 20 éves vagyok de közöm nem volt még lányhoz,nem is beszélgettem velük. Tudom az én hibám de nem éreztem méltónak magamat hozzá. Mégsem sírok és nem is húzom a számat.
2019. jan. 9. 11:59
 6/14 anonim ***** válasza:
23%
Mit akarsz 16 évesen? Neked a nőt még az anyád jelenti. Fejletlen éretlen kisgyerek vagy még!
2019. jan. 9. 11:59
 7/14 anonim ***** válasza:
39%
16 évesen nem volt nőd egy ideje :D ide 20, 30-as szüzek járnak sírni, még őket is kiröhögik, majd pont a te problémád érdekli őket. Max a nők közül megsajnál pár és segít, mert mivel volt nőd már többet érsz a szemükben.
2019. jan. 9. 12:12
 8/14 anonim ***** válasza:
92%

Abban igazuk van az előttem szóloknak, hogy jelenleg nem a barátnőnek kéne lenni az első dolognak az életedben.

De próbálj mondjuk edzésen, iskolában vagyok olyan oldalako ismerkedni, amik téged is érdekelnek. Esetleg a hobbidban találkozhatsz még lányokkal, akikkel akár kapcsolatod is lehet majd. Remélem tudtam segíteni! :)

2019. jan. 9. 13:04
 9/14 A kérdező kommentje:

Az utolso hozzászolonak koszonom!

Vegre valaki a kerdesre is valaszol nem csak nagykepuen irogat minden serto dolgot.

2019. jan. 9. 14:27
 10/14 anonim ***** válasza:
Igazán szívesen, ha kell még bármiben segítség, akkor bátra írj.
2019. jan. 9. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!