Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mar egy ideje nincs baratnom mit csinaljak? Tobbi lent 16f
Huh aranyapam, 16 vagy es nincs egy ideje.. ?
Teged itt elve megesznek azok a 30as pasik, akik meg csak csaj melle se ultek buszon.
Miert csak ilyen kotoszkodos emberek vannak itt?
A kerdesemett a válaszuk meg ae kozelitik csak kotoszkodnek mert unatkoznak vagy mit tudom en se tudja
Hol olvastal olyat hogy dugni keresek vagy egyelyszakas kalandra?
Sehol mivel en nem ezt kerdeztem de ti egyfolytaban errol beszeltek.
En nem dugni hanem tarsnak keresnek egy baratnot akivel megtudnam beszelni a dolgaimat akivel eltudnek maszkalni meg ilyenek.nem dugni.godolom sok rossz tapasztalatok van es a kepernyo moge bulyva konnyeden kitudjatok adni a masiknak akit meg raadasul nem is ismertek
Abban igazuk van az előttem szóloknak, hogy jelenleg nem a barátnőnek kéne lenni az első dolognak az életedben.
De próbálj mondjuk edzésen, iskolában vagyok olyan oldalako ismerkedni, amik téged is érdekelnek. Esetleg a hobbidban találkozhatsz még lányokkal, akikkel akár kapcsolatod is lehet majd. Remélem tudtam segíteni! :)
Az utolso hozzászolonak koszonom!
Vegre valaki a kerdesre is valaszol nem csak nagykepuen irogat minden serto dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!