Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratnom borzasztoan feltekeny mit csinaljak?
Teljesen meg van orulve,azert veszekedik mert van ,hogy megbamul egy-egy no es en visszamerek rajuk nezni,meg mert kedves vagyok veluk a munkatarsaimra az osszesre feltekeny ,az osszes riherongy. A rogeszmeje ,hogy megcsalom. Tegnap azert akadt ki mert megpusziltam a munkatarsam amikor boldog szuletesnapot kivantam neki. Este is azt mondja ,hogy menjek a kis noimhez en ot nem fogom kihasznalni.
Szerintetek szakitsak vele vagy lehet tenni valamit ?
Ha szereted, akkor próbálj meg segíteni rajta, ahelyett hogy elhagyod.
Nagyon komoly önbizalomhiánya lehet, ezért akar ennyire birtokolni téged, ezért fél ennyire, hogy minden nőben azt látja, hogy megcsalod - lehet hogy volt korábban, fiatalon nagyon rossz élménye, ami miatt ez kialakult benne, vagy valami ilyesmi.
Ha szereted, akkor ülj le vele komolyan, higgadtan megbeszélni a dolgot, hogy ez nem mehet így tovább, be kell látnia, hogy ez már beteges, valamint szakembert sem árt bevonni a dologba, mert az ilyen beteges féltékenykedést = önbizalomhiányt és rossz énképet/önértékelést egyedül nem fogja tudni helyrehozni.
Ha ő is hajlandó "meggyógyulni", akkor szerintem maradj vele és próbálj segíteni neki.
De tudod, csak azon lehet segíteni, aki hagyja, és ő maga is meg akar változni. Ha ő ebben nem partner, akkor tényleg nincs értelme rá pazarolnod az idődet.
Én mindenképp leülnék vele beszélni erről, kifaggatnám, h mégis mi az oka ennek az egésznek, ill. segítenék neki rájönni - lehet, hogy még ő se tudja. Rengeteg oka lehet a sima önbizalomhiánytól a "magából indul ki"-n keresztül addig, hogy szimplán egy h.ü.lye p.i.csa és kell neki a hiszti, különben uncsizik. Beszélnék neki arról, hogy a szeretet/szerelem nem egyenlő a kisajátítással... stb. szóval hosszasan elbeszélgetnék vele erről. Aztán elmondanám, hogy ez így hosszútávon halálra van ítélve - remélem, ő is érzi. Ha belátható időn belül nem történik változás, akkor pedig dobnám, ugyanis ez nem normális.
26/N
Hát, nem tudom mit lehet azon kívül tenni vele, hogy véget vetsz a kapcsolatnak. Megpróbálhatsz előtte még beszélni vele, de nem hiszem hogy sokat fog számítani... Bizalom nélkül nem működik a kapcsolat, ezt meg is mondhatod neki. így csak szenvedés mindkettőtöknek. Nem tudom miért alakult ki benne ez a féltékenykedés, ha eleinte is ilyen volt, és nem adtál rá okot, akkor valami nem okés a csajjal, és nem is hiszem hogy változtatni fog a hozzáállásán.
Én egy ilyen kapcsolatban nem tudnék megmaradni, és ha 1-2 figyelmeztetés után nem változtat (márpedig nem hinném, hogy fog), akkor továbblépnék.
Nem vagyunk egyformák, de én biztosan nem tudnék elviselni egy ilyen félőrült embert magam mellett. Jó, hogy nem szúrja ki a szemeidet.
Már az első hiszti után úgy dobtam volna ki, mint macskát s****i. Elég problémás tud lenni az élet, minek még tovább nehezíteni a dolgot egy ilyen "társsal"?
Hát igen,már nekem is megfordult a fejmben ,hogy egyszer kikaparja a szemeimet!:))
Igazából azért gondolkozom,mert amúgy meg nagyon szeretem és nagyon jól érzem vele magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!