Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs baratnom! Mi a fenet csinaljak?
19vok, s meg nem volt bnom! Kornyezetemben levo embereknek sorra jon ossze egy kapcsolat..nekem nem. Teny h kicsit keveset is lepek ez ugyben...de tettem mar erte...kudarcal. Mastkalok neha ide oda...de akk nem alkalmas ismerkedni (haverokkal vok akkor).
Szoval nem tom mit csin. Szemuveges, Magas, atlagos-sportos alaku, vk, sztem nem a legcsunyabb. Bar mar ki tudja. Szoval?
Privatba kuldok barkinek
Uccsonak: kuldom
hhuhh, na szóval :D
Ha az megnyugtat, sokan vannak még így, pl: En! :P azzal az aprócska eltéréssel, hogy 16 leszek, lány vagyok és nem vagyok kifejezetten magas :P :D
Ha az átlagos kategóriába tartozol fontoz, hogy ne a menő csajok közül nézz ki barátnő jelölteket... Az sosem fog össze jönni, legalábbis nagy az esély a kudarcra. Legyél mindig nyitott, vidám, kedves, ha kell vicces és akkor a közel jövőben össze jön valami! ;)
Sok cseresznyét, szorítok! :)
Sorstárs voltam
Alapvetoen vidam, nyitott,beszedes vok. Mindig mosolygok:)
Hat ha mast nem tehetek akk varok! :/ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!