Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma az egyik baratnom felontott a garatra es a baratjaval azelott megbeszeltek higy nem fognak inni (mivel most kulon mentek bulizni) a fiu megmondta neki hogyha isznak akkor szakitani fognak. Most mit csinaljak?
Kicsit zavaros amit írsz, nem annyira értem. Most a csaj anyja hívott csomószor? Ő tudja hogy a lány hol alszik ma vagy hogy mi történt?
Amúgy meg nem kell csinálnod semmit.
úgy sem dobja ki.
hívd át a manuszt a beb@szott kis pic-sához,és kínáld meg a csókát is valami piával.
Első vagyok... na éppen ettől tartottam! Valószínűleg már régen otthon kellene lennie, de nem ment. Ilyet a mai világban ne csinálj már!
Legyen annyi benned, hogy szépen felveszed a telefont, bemutatkozol és elmondod, hogy a lánya nem érezte jól magát, ezért hirtelen nem tudtál jobbat, elkísérted a legjobb barátnőjéhez, de a telefonja nálad maradt. Esetleg meg is adhatod ennek a legjobb barátnőnek a telefonszámát! Ennyi emberi érzés legyen már benned b*sszus!!! A többit majd a leányka megbeszéli anyuval holnap, ha hazament, de vedd fel és mond szépen el, amit itt leírtam! Gondolj bele milyen érzés lenne anyukádnak pl. ha rólad lenne szó és te nem mennél haza az éjszaka. Halálra aggódná magát!
Pedig jobb lenne, ha felvennéd a telefont, és közölnéd, hogy jól vagytok, mielőtt a rendőrséget kezdik hívni, hogy eltűnt a lány!
Mond, hogy elfáradtatok, a barátnőd meg éppen zuhanyzik (a részeg) mert valaki leöntötte vagy lehányta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!