Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mindent megbeszéltek?
A barátnőm elmesélte, hogy az egyik barátnőjével kibeszélnek mindenféle szexuális dolgot. Pl. szóba került, hogy az ő barátja nem borotválja a farkát és hogy én hogy hordom az enyémet! Ezen kicsit kiakadtam, szerintem ilyen intim dolgokat nem kellene mások orrára kötni. Ez alapján azt is tudhatja akár h mekkora van nekem...
Sejtettem, hogy a lányok mindent megtárgyalnak, de nem gondoltam hogy ennyire. Lányok ti is kibeszéltek ilyesmit? Vagy ez az egész csak nekem fura?
szerintem ez teljesen normális, én is ki szoktam beszélni minden ilyet a barátnőkkel :)
16/L
Mielőtt elolvastam azt hittem, hogy egy kapcsolaton belül megbeszélném-e a dolgokat. Természetesen! :)
Ilyeneket ha akarnék se tudnék kivel megbeszélni. Komolytalan még...
20/N
Igen, mindent kiszoktunk tárgyalni. Legalábbis a barátnőm, egy fiú barátom és én. ÍGy hárman. De legtöbbször ezzel a barátnőmmel szoktunk mindent megdumálni. Vagyis azt, hogy borotválja e, de részletesen beszoktunk számolni. ÉS ebben nincs semmi. Mert a barátnőm pasija is szokott nekem mesélni, szóval így szűkös baráti körben nem csinálunk nagy ügyet, hogy jajj, most miért mondtad el!
Szóval, ja...:)
Nem, én nem beszélek ilyet meg a barátnőimmel, ha gond van, amit a barátommal nem tudok megbeszélni, mert rá vonatkozik pl, vagy szégyellem, azt azokkal tudom megbeszélni, akiknek szintén van barátjuk, és már van egy erősebb kötelék(barátság) köztünk. De egyelőre ezek száma egy, bőven elég ezt egy valakivel átbeszélni. Ha meg nincs gond, akkor minek erről beszélni?
Személyiség és környezetfüggő, van olyan ismerősöm, aki simán rákérdezett a szexuális életemre, én meg néztem kábán, nagy szemekkel.
Nem 18 éves lány vagyok...a lánybarátaim azt hiszik még nem is láttam f*szt....szóval null infó...
Valóban emberfüggő...lehet a lányok közt több az ilyen, vagy hajlamosabak rá, de alapvetően nem igaz, én nem tudom megbeszélni a barátaimmal az ilyesmit, mert mélyen meg vagyok győződve róla, hogy ez kétemberes dolog, 1 jóbarátom van, aki annyit tud hogy volt petting és ennyi...nincs részlet vagy ilyesmi...hiába kíváncsiskodik... :P
Szóval ne írj le minden lányt csak mert a barátnőd fecserészik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!