Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti mindent megbeszéltek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mindent megbeszéltek?

Figyelt kérdés

A barátnőm elmesélte, hogy az egyik barátnőjével kibeszélnek mindenféle szexuális dolgot. Pl. szóba került, hogy az ő barátja nem borotválja a farkát és hogy én hogy hordom az enyémet! Ezen kicsit kiakadtam, szerintem ilyen intim dolgokat nem kellene mások orrára kötni. Ez alapján azt is tudhatja akár h mekkora van nekem...

Sejtettem, hogy a lányok mindent megtárgyalnak, de nem gondoltam hogy ennyire. Lányok ti is kibeszéltek ilyesmit? Vagy ez az egész csak nekem fura?

2012. márc. 21. 21:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Vannak olyan emberek akik megosztják az ilyesmit a barátaikkal, van aki nem.

Én is minden szart elmesélek barátaimnak, de a barátom is az ő barátainak. Viszont én ezt inkább csak izgatottan fogom fel, hogy vajon ő mit mesélt rólam? :D

20L

2012. márc. 21. 22:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem természetes, hogy mindent megbeszélünk a barátnőimmel. Azt is hogy mekkora, hogy jó-e a szex, mindent nekem ez a természetes. A szőr kérdés mondjuk csak akkor van napirenden, ha valami gond van vele, ugyanígy a szex kérdés is. 26N
2012. márc. 22. 05:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Hááát, egy barátnőm van, akivel megosztok szinte mindent, de még azt is megválogatom, mert nem akarom "kiadni" a páromat.

Viszont van pár barátnőm ,akik mindent elmondanak nekem,

én viszont annyira nem látom értelmét, hogy megosszam velük szexuális életünk mozzanatait.

Ha nem negatív felhanggal beszélt a nemiszervedről, akár dicsekvésnek is fel lehet fogni.

2012. márc. 23. 11:53
 14/14 anonim ***** válasza:
jajj már, van aki igen, van aki nem. mint pasiknál. én ilyenekről nem szoktam, max elmondom, hogy na, tegnap csináltuk először+ jó volt. és ennyi.
2012. márc. 23. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!