Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk és lányok! Vannak köztete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk és lányok! Vannak köztetek olyanok, akik a szeretett párjukkal megbeszélték, hogy ha úgy akad kölcsönösen engedélyezve van a mással kavarás is, ha éppen az esik jól?

Figyelt kérdés
kavarás alatt mindent értek: flört, randi, vacsora, csók, heves szex stb
2012. jún. 20. 09:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Anno viccből írunk egy listát, olyan nevekkel, mint Robert Atkinson, hogy hogyha összejön, akkor nem lesz belőle sértődés.

de nem is tudom, hogy komoly, vagy csak vicc volt...

2012. jún. 20. 09:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez az én személyes érzelemvilágomból fakadó véleményem:

ha szereted nincs szükséged más csókjára, vacsijára, farkára. Szerintem ez a tisztelet hiánya a másik fél iránt.

DE amennyiben ez mindkettőtöknek oké, nincs egyikőtökben sem egy szikrányi rossz érzés akkor tegyétek (bár szerintem hosszútávon vagy nem fog működni vagy a kettőtök kapcsolata hűl ki)

2012. jún. 20. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!