Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene meg csinaljak, hogy legyen baratnom?
Nem iszom alkoholt,nem cigerettazok,van sajat lakasom,van felretett penzem,van munkahelyem.Azt se varnam el,hogy a baratnom dolgozzon.Az igaz,hogy van kb 15 kilogram felesleg rajtam,de azt le lehet adni.
A nokben nem latok kulombseget szep es csunya kozt.Nem valogatok.Sot kimondottan a ducik meg a masok altal csunyanak ki kialtott noket szeretem.De nem kellek senkinek se!
Nagyon rá mentel az anyagiakra, de saját magad meg háterbe tetted.....
Meg is erdemled, mert anyagiakkal akarsz nőt magaddal, mint sem a kisugarzasoddal, és saját magaddal.
Mint ahigy is mondod, van házad, félre tett pénzed.... es utána irod, higy köver vagy, de majd azon Te dolgozol....
Nőket lecsunyazni sem szerencsés. Nekem az jön le, hogy neked mar minden mindegy, csak legyen valakid.....
Sok szerencsét, de ne táplálj igy som remenyt a dolgokhoz....
Ott van elrontva hogy azzal kezded "Nem iszom alkoholt" blablabla... Inkább úgy kezdted volna hogy intelligens XX éves vagy aki társat keres de mégsem talál...
Menj el ismerkedni és akkor több lesz az esély.
Szerintem nem a fontos dolgokkal foglalkozol.
Őszintén a kérdés alapján nekem se lennél szimpatikus.
Mint minden nő, legyen az fullos, atlagos, vagy csunyácska legeslegelső dologgal fog találkozni azaz veled... nem a hazaddal, nem a penzeddel, es nema munkaddal....
Legyel igenyes, szabadulj meg a 15 kilótól, a felretett penzedből költs magadra.....
Ennyi a titok... ezt az önsajnaltatast felejtsd el, mert a nőnek férfi kell, és nem siró, sanyarú, kesergő fiú.
ma 10:18 Oke :) Kaptam eleg valaszt...Tiszta kemeny ferfi leszek!!!
Ment a zold mindenkinek!
Az a baj, hogy a lúzerséged mellé végtelenül ostoba is vagy, amit minden egyes hozzászólásoddal be is mutatsz nekünk. Így viszont aki ide téved egyből.levágja, hogy miért éled, és fogod élni egyedül a nyomorult életed.
Nem az lett írva, higy gyúrd ki magad, hanem ne légy hájas disznó, hanem légy igényes magadra, de a csökött agyad ezt nem fogta fel, és elkezdted kiforgatni az ember szavait.
De ezt a legkönnyebb nyafogni a neten, hatha valaki szánalomból veled lesz....
Te.mimóza galambfos lelkű "férfi".... lehet jelenteni, de ugy is nekem van igazam.....
Üdv egy "verpisti", akinek van csaja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!