Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mire számítsak? 16 vagyok, ő 32.
Figyelt kérdés
35 km-re lakik, már egy ideje beszélgetünk, de elég fura nekem, mivel mindenképp fel akar jönni hozzám, az még oké, hogy szexet akar, de mi van, ha ki akar nyírni? xd Első randi lenne, és holnap talizunk reggel 6-kor, amitől már most fosok. Nem fogom lemondani, mert nincs más nekem, akivel talizhatnék, nincsenek barátaim, és neten mindenki letilt engem. Úgy is fogalmazhatnék, hogy megérdemeljük egymást. Na de mire számítsak? Mekkora az esély arra, hogy megöl? Annyi ilyet látok az ID Xtra-ban. xd2018. szept. 13. 14:29
21/30 anonim válasza:
nem.létezik h 16éves lányként ne akadjon egy 16éves srác neked, képtelenség ; mivel magyaráznád ezt?
ha fiu lennélmazt mondom lehet, megesik de így
hát légy óvatos, magatokhoz ne vidd fel vagy engedd be mert nem lesz jó vége pláne h nem akarsz vele szexelni
és.ajándékokat se fogadj el tőle mert akarni fog cserébe valamit
23/30 anonim válasza:
Semilyen, nyilvánvalóan nem volt randi. Nem értem ezen mit nem vesztek észre, hogy full kamu
24/30 anonim válasza:
Csak azért írok mert én is kiváncsi vagyok a végkimenetelre.
25/30 A kérdező kommentje:
Sétálgattunk a Dunaparton, felhoztam hozzánk, filmeztünk (igaz, csak félig tudtuk megnézni, mert mennie kellett már), végülis egész nap vele voltam. :) Megcsókolt, de nem nyomult nagyon, úgy értem, hogy nem taperolt vagy ilyesmi. Jó volt vele. :)
2018. szept. 14. 15:34
26/30 anonim válasza:
Hallod, 32 éves, persze, hogy nem fog már az első ”randin” taperolni. Tudja ő, hogy hogyan vegye le a fiatal lányokat a lábukról. Felejtsd el, nem akar semmi mást csinálni, csak kipipálni téged a bakancslistájáról. De ha neked ez kell, csak hajrá.
27/30 A kérdező kommentje:
Hogy itt mennyi irigy, rosszindulatú ember van, jesszus. :D
2018. szept. 15. 07:09
28/30 anonim válasza:
Szerintem ezt inkább a szüleiddel beszéld meg. Te nagyon beteg vagy.
29/30 anonim válasza:
Szerintem nem az a probléma, hogy aki volt zárt osztályon az beteg e vagy sem hanem az, hogy sok beteg embernek ott kéne nyaralnia aki nincs ott!
30/30 A kérdező kommentje:
28-as, tudnak rólunk a szüleim. És örülnek nekünk. Utolsó, Téged meg nem értelek. :D
2018. szept. 15. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!