Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Esti Gimnáziumba fogok kezdeni...

Esti Gimnáziumba fogok kezdeni járni jövőhéten, mire számítsak?

Figyelt kérdés

Esti Gimnáziumba fogok kezdeni járni jövőhéten, mire számítsak ? Nagyon sok munkát szeretnék a tanulásba fektettni, ezért 2 éves érettségi vizsgát szeretnék + Közép ANGOL + Emelt TÖRTÉNELEM.

Mire érdemes figyelnem érettségi alatt ? ilyen esti érettségiről nem jó dolgokat lehet hallani, szinte esélyes hogy tovább megyek egyetemre? Jogász szeretnék lenni.

#Esti Gimnáziumba #fogok kezdeni #járni jövőhéten #mire számítsak?
2016. aug. 29. 18:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Van esélyed, mert ugyanannyit ér az esti, mint a nappali érettségi. Annyiból húzósabb, hogy munka mellett kicsit nehezebb tanulni. Ha gondolod írj privátot. Én is ott végeztem :)
2016. aug. 31. 20:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Írtam a facebookon.
2016. aug. 31. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!