Értékesítési szituáció állásinterjún-mire számítsak?
ohh jaj, értékesítés...szituációs játék...
Kissé idejét múlt már ez!
Valaki előrukkolhatna végre egy új értékesítési koncepcióval, mert a tukmálást már zsigerből hárítja mindenki!
Bankról van szó, és belső ügyfelek hívásait kell fogadni a kimenők mellett.
Amúgy beléptető-kártyát kellett eladni, és meggyőzni, mivel tud az enyém többet! :D
És hogy ment? Rendesek voltak? :)
A szituációs játékon felül mit kérdeztek még?
Bocsi a kérdezösködésért, de én is interjúzni készülök. :)
Sziasztok! Nem privibe válaszolok, hátha másnak is segítség lehet. Szóval rendesek voltak, de azért nem viccelték el.
Ez a beléptetőkártya meg külön szívatás, hiszen nem különösen összehasonlítható más termék előnyeivel (mint pl két toll, vagy telefon), sem egy életérzéssel (mint pl egy nyaralás). Én azt emeltem ki, hogy a minőség mellett fontos az ár-érték arány, aztán improvizáltam, hogy ez egy saját márkás termékünk, így olcsóbb a darabár, meg extra biztonsági chippel van ellátva és ilyesmik. :)
Kérdeztek még a pozícióhoz legközelebb álló volt munkáimról, a rövid-és hosszú távú terveimről, a fizetési igényről, illetve hogy mit várok el tőlük. Valamint hogy mit tudok a cégről, illetve milyen banki termékeket ismerek. Nagyjából így ennyi, már be is hívtak a második fordulóra, de még lesz harmadik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!