Állásinterjún mit kérdezhetnek?
Utóbbinak igaza van, én is átéltem ezt.
Benne volt az önéletrajzomba, hogy 2014-ben fejeztem be az iskolát így nyilván dolgozni se dolgoztam sehol.
Ennek ellenére interjún azt erőltették milyen gyakorlatom van és az istenért se voltak képesek felfogni, hogy én idáig tanultam nem dolgoztam.
Kérdezték eddig miért nem voltam képes elmenni dolgozni iskola mellett.
Természetesen nem kaptam meg az állást, de lett jobb.
Ha nem vagy pályakezdő akkor könnyebb dolgod lesz sok mindenről tudsz beszélni, kitölteni az időt. Angolul kell majd beszélned és ők is angolul fognak kérdezni de szerintem nem szituációs feladatokat adnak hanem azokat kérdezik meg amiket magyarul is megkérdeznének. (Persze a szituációs feladat sincs kizárva.)
Hazudd, hogy mindenben van tapasztalatod, sőt referenciát is tudsz kérni.
Ha pályakezdő vagy akkor meg írd át az önéletrajzodat és hazudd tele, nemlétező szakmai gyakorlatokkal.
A cég a legjobbat fogja akarni (kivéve, ha nincs protekciós), te is tudod, hogy nem te vagy a legjobb, szóval muszáj lesz tele kamuznod, persze csak meghatározható kereten belül.
Én sem hazudtam az első pár évben aztán rájöttem, ha nincs protekció el kell magam adni.
De ne aggódj, ha az első nem jön össze, gyakorlat. A végére profi hazudozó válik belőled ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!