Bölcsődei állásinterjún mit kérdezhetnek? Számíthatok szakmai kérdésekre?
Igen! Számíts rá mindenképpen! Mesélned kell (ha csak gyakszid van, akkor arról, ha már dolgoztál kisgyermeknevelőként, akkor különböző szituációkról, hogyan oldottad meg ezt meg azt. Nekem a suliról kellett részletesen mesélnem, mert én a munkaügyin keresztül végeztem el egy sulit, ez nagyon érdekelte őket, de mikor kiderül, h fősulis tanáraim voltak és ez nem 1 gyorstalpaló volt, egyből békén hagytak :)
Sok sikert! :)
24/N
Köszönöm a válaszod, bár már kicsit későn érkezett. Mesélnem kellett magamról és arról, hogy a gyakorlaton milyen feladataim voltak.
Hiába alakult minden nagyon nagyon jól és hiába volt június óta sok-sok pozitív gondolatom és elképzelésem ezzel az állással kapcsolatban, mégsem vettek fel. :( Ami nagyon letört. Remélem te sikeresebb vagy munka terén. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!