Sparba állásinterjún mit kérdezhetnek? Első interjúm és nagyon izgulok.
akkor csak annyit fognak kérdezni hogy mi a neved és hogy van e tapasztalatod a pénztárgép kezelésében....
ha üzletvezetőnek mennél akkor kellene csak sok kérdésre számítani mert oda már nem vesznek fel akárkit
szerintem megkérdezik, hogy miért szeretne itt dolgozni?
Mondj 3 jó tulajdonságot magadról stb...
mi a terve a következő 5 évre
Miért vált munkát? Mit dolgozott korábban, miért jött el onnan
stb
érdemes átnézni a tipikus interjú kérdéseket. És otthon szépen megválaszolni mindet, hogy ott ne kukán ülj, ha kérdeznek valami hasonlót.
És ha még a spar történetének is utánaolvasol és tudsz egy-két dolgot a cégről, amit beszúrsz, akkor garantáltan többet tudsz majd mint a többiek. :-)
pl azért szeretnék a sparnál dolgozni, mert (valami hangzatos cucc róluk a honlapjukról), mittomén pl x éve magyarország vezető kereskedelmi lánca bla bla
Három jó tulajdonságom: a barátaim szerint nagyon jól kijövök az emberekkel, társasági ember vagyok, megbízható és precíz.
(vagyis olyan, ami a munkakörhöz fontos)
Szóval ha készülsz a válaszokkal és bedobsz egykét céges dolgot, akkor nyerő leszel.
Emellett fontos, hogy ne izgulj annyira, hogy kuka legyél, de ha készülsz a kérdésekre, akkor szerintem ez is megoldható.
Minden kérdésre lehet jól válaszolni, csak készülj.
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!