Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mire számítsak?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mire számítsak? 16 vagyok, ő 32.

Figyelt kérdés
35 km-re lakik, már egy ideje beszélgetünk, de elég fura nekem, mivel mindenképp fel akar jönni hozzám, az még oké, hogy szexet akar, de mi van, ha ki akar nyírni? xd Első randi lenne, és holnap talizunk reggel 6-kor, amitől már most fosok. Nem fogom lemondani, mert nincs más nekem, akivel talizhatnék, nincsenek barátaim, és neten mindenki letilt engem. Úgy is fogalmazhatnék, hogy megérdemeljük egymást. Na de mire számítsak? Mekkora az esély arra, hogy megöl? Annyi ilyet látok az ID Xtra-ban. xd
2018. szept. 13. 14:29
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvános helyen találkoztok? Biztos én vagyok fura, de nekem még soha nem jutott eszembe, ha idegennel találkoztam, hogy mi van, ha megöl... Mi lesz egyébként a program reggel 6-kor? Beültök egy éjjel-nappaliba?
2018. szept. 13. 16:19
 12/30 A kérdező kommentje:
11-es, vicces vagy. xd A többieknek meg mondom, hogy én is voltam a zártosztályon, nem jelenti azt, hogy attól elmebeteg valaki, hogy odakerül...
2018. szept. 13. 16:22
 13/30 anonim ***** válasza:
90%
Remélem csak kamu a kérdés. Ha nem akkor meg nehogy elmenj. És aki zárt osztályon volt az igenis elmebeteg. Nem véletlenül kerültél oda
2018. szept. 13. 16:27
 14/30 anonim ***** válasza:
92%

Nem ítélkezek, de annyit árulj el, hogy minek akarsz vele találkozni? :D

Szerintem arra számíts, hogy egy manipulatív szociopatával fogod szembetalálni magad, aki kihasználva a szeretethiányod, érzelmi manipulációt alkalmazva megszexualizál a saját szobádban, esetleg teherbe is ejt, aztán otthagy, elmegy örökre és isten pá, marad egy jó nagy adag megbánás. :p Persze ez csak egy tipp, de te tudod, hogy kell-e ez neked, bár ismerek olyat akinek ez a fétise, szóval nincs kizárva...

Egyébként nekem sincs senkim, mivel kibírhatatlan a személyiségem és enyhén szólva fura vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy minden gyásszal jóba akarok lenni, akivel beszélek.

2018. szept. 13. 16:32
 15/30 anonim ***** válasza:
Jaja kezd kamu szagú lenni a kérdésnek :D Reggel 6kor találka,apja lehetne zárt osztályon volt a csaj :DD kamu.
2018. szept. 13. 16:49
 16/30 A kérdező kommentje:
Utolsó, mi értelme lenne kamuznom? Amúgy is, azért talizok vele korán, mert akkor mennek el dolgozni a szüleim. Mivel titokban van a dolog, ezért van ez az időpont. Na majd holnap délben megírom ide, hogy mi volt a randin.
2018. szept. 13. 17:03
 17/30 anonim ***** válasza:
Már ha még életben leszel persze, amúgy kétlem, hogy megírnád.
2018. szept. 13. 18:27
 18/30 anonim ***** válasza:

Úgy meg fog hágni, hogy 2 hétig lábra sem fogsz állni.

Az lényegtelen, hogy akarod e vagy sem.

2018. szept. 13. 19:13
 19/30 A kérdező kommentje:
Majd kiderül. Holnap délután mindenképp írok ide, amennyiben nem vágja el a... :D
2018. szept. 13. 20:54
 20/30 anonim ***** válasza:

Te tudod de egyértelműen hülyeség amit csinálsz.

Legközelebb 60 évessel randizol?

2018. szept. 13. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!