Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért csinál ilyet valaki?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem neten egy 21 éves lánnyal 3 hónapig írkáltunk egymással képeket is küldtünk egymásnak és biztos hogy nem kamu profil volt. Mikor megbeszéltük hogy találkozni fogunk ő nem jött el és az nap már meg se kapta az üzeneteim vagyis szépen szó nélkül minden jel nélkül felszívódott. Szerintetek miért csinál valaki ilyet?2018. jan. 28. 19:47
11/14 anonim válasza:
Mert a nők ezt élvezik. Szeretik, ha csapják nekik a szelet aztán lekoptatnak. Én 2 éve a nyári melóhelyemen jártam így. 3 hónapig beszélgettünk és végig azt mondta, hogy menjünk el randizni, aztán hiába hívtam bárhova mindig kitalált valamit a végén.
12/14 anonim válasza:
Rendben, semmi baj, nem haragszom, én értettem félre :)
13/14 anonim válasza:
perverz csajszi elvezte h fiatal vagy es felnezel ra, de nem kellettel volna ugy neki csak elvezte hogy tetszik Neked es kiadhatta magabol a perverz dolgait amit valoszinuleg nem tenne meg az ismert koreiben. ezert nem is talalkozott Veled.
14/14 A kérdező kommentje:
Igen ezek szerint csak ego növelőnek használnak
2018. jan. 29. 00:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!